To je to što me zanima!

Mamić dobio prvi spor: Uzeli Eduardu stan i dva automobila

Uvijek sam dobivao prve presude, imam još postupak protiv Eduarda te ni sa kim više, rekao je Zdravko Mamić nakon presude Općinskog suda na štetu Dudua
Vidi originalni članak

Nakon nešto manje od pola godine od kad su se na sudu suočili hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva i izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić, Općinski sud u Zagrebu donio je prvu pravomoćnu presudu u sporu dvojice, na korist gazde 'modrih', piše Gol.hr.

Podsjetimo, Mamić je tužio Eduarda jer se hrvatski Brazilac nije držao ugovora potpisanog na početku njegove karijere po kojemu će gazdi 'modrih' doživotno isplaćivati 20 posto od svoje zarade. Kad je Dudu potpisao ugovor s Arsenalom odbio je dalje plaćati iznos Mamiću tvrdeći da je ugovor nekorektan i lihvarski.

Ovom presudom Eduardu su zaplijenjeni stan u Zagrebu i dva automobila te mora platiti dug.

- Što je tu bilo logičnije ako je u njega nešto uloženo da on to vrati, ja sam tražio samo ono što sam ja uložio čak nisam tražio nikakav profit - rekao je Mamić, kojeg čeka još jedan spor s Eduardom, u kojem Dudu želi dokazati da je ugovor lihvarski.

- Uvijek sam dobivao prve presude. Imam još jedan postupak protiv Eduarda te ni sa kim više - izjavio je Zdravko.

Ode li druga presuda u Eduardovu korist, šef nogometne agencije Mario Mamić morao bi vratiti Eduardu sve što mu je naplatio.

Idi na 24sata

Komentari 300

  • tonin 12.09.2013.

    Mamiću kako te nije sram tuđe prokleto je uguši se u tome

  • podvodna_neman 11.09.2013.

    Mamić je u ovim uvjetima u kakvima živimo, na brdovitom balkanu, u polukriminalnoj državi u kojoj živimo plivao u skladu s mogućnostima, meandrirajući među štetnim i nedorečenim zakonima, da li ga zbog toga okrivljavati ili slaviti?, nijedno ni drugo.

  • user_28589 11.09.2013.

    Dali je sudac na Mamicevoj platnoj listi. Kako to da Sanaderu nista nisu zaplijenili. U ovoj zemlji se ne isplati biti posten

Komentiraj...
Vidi sve komentare