Obavijesti

Sport

Komentari 300

Mamić dobio prvi spor: Uzeli Eduardu stan i dva automobila

Mamić dobio prvi spor: Uzeli Eduardu stan i dva automobila
1

Uvijek sam dobivao prve presude, imam još postupak protiv Eduarda te ni sa kim više, rekao je Zdravko Mamić nakon presude Općinskog suda na štetu Dudua

VIDEO

Nakon nešto manje od pola godine od kad su se na sudu suočili hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva i izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić, Općinski sud u Zagrebu donio je prvu pravomoćnu presudu u sporu dvojice, na korist gazde 'modrih', piše Gol.hr.

Podsjetimo, Mamić je tužio Eduarda jer se hrvatski Brazilac nije držao ugovora potpisanog na početku njegove karijere po kojemu će gazdi 'modrih' doživotno isplaćivati 20 posto od svoje zarade. Kad je Dudu potpisao ugovor s Arsenalom odbio je dalje plaćati iznos Mamiću tvrdeći da je ugovor nekorektan i lihvarski.

Ovom presudom Eduardu su zaplijenjeni stan u Zagrebu i dva automobila te mora platiti dug.

- Što je tu bilo logičnije ako je u njega nešto uloženo da on to vrati, ja sam tražio samo ono što sam ja uložio čak nisam tražio nikakav profit - rekao je Mamić, kojeg čeka još jedan spor s Eduardom, u kojem Dudu želi dokazati da je ugovor lihvarski.

- Uvijek sam dobivao prve presude. Imam još jedan postupak protiv Eduarda te ni sa kim više - izjavio je Zdravko.

Ode li druga presuda u Eduardovu korist, šef nogometne agencije Mario Mamić morao bi vratiti Eduardu sve što mu je naplatio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 300
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju