To je to što me zanima!

Mamić: Htio sam dobiti pa da sve riješimo, ali i ovako je OK

Za nas je dobro jer je razlika ostala ista, ali već nas u subotu čeka Split. Ali nije još gotovo prvenstvo, rekao je Zoran Mamić nakon "nule" protiv Rijeke na Rujevici
Vidi originalni članak

Obzirom na ono što se događalo na terenu, mislim da je ovo objektivan rezultat, rekao je Zoran Mamić nakon što su Rijeka i Dinamo odigrali 0-0 na Rujevici.

- Znali smo da će Rijeka pred svojim navijačima na početku imati pozitivnu energiju,a nama ostaje žal jer smo u 2. minuti imali sjajnu priliku u kojoj je Fernandes pucao umjesto da je namjestio zicerHenriquezu koji bi samo pospremio loptu u praznu mrežu - dodao je Dinamov trener.

Dinamo je praktički "zakapario" 11. naslov u nizu, a Rijeka je u najvažnijoj utakmici sezone ostala na jednom udarcu u okvir. Kek je počeo utakmicu s dva napadača, a završio ju je s jednim.  

Nije još gotovo

- Teško je reći što su oni htjeli i koji su bili zahtjevi. Puno puta sam rekao da mene zanima moja momčad i ne bi komentirao protivnika i njihove poteze - rekao je Mamić, koji smatra da prvenstvo još nije riješeno.

- Ne, nije riješeno. Za nas je dobro jer je razlika ostala ista, ali već nas u subotu čeka momčad koja nas je dobila pa iako trenutno nisu u formi moramo biti na pravom nivou. Očekujem tešku utakmicu u Splitu i naša tri boda – kaže Mamić i dodaje:

- Želio sam dobiti utakmicu, ali budući da je utakmica bila takva kakva je onda je remi objektivan rezultat. Ne mogu biti nezadovoljan kada smo ostali na četiri boda; to bi bilo malo bezveze od mene.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Kiks9286 20.04.2016.

    možda ćemo imati i trenera u narednih 10 godina

  • depeche_mode 20.04.2016.

    Ni ti a ni Kek niste htjeli jučer dobiti.

  • pacovikozec 20.04.2016.

    čeka se da zoran ode ca iz dinama pa da kek zauzme njegovu poziciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare