To je to što me zanima!

Opet Slaven pa Rijeka, a onda - Tottenham: Vjerujem u pobjedu

Uz sav respekt prema protivniku, naša kvaliteta je veća, naši igrači su bolji, siguran sam da pristup i htijenje neće biti problem, te da ćemo utakmicu dobiti, tvrdi trener Dinama Zoran Mamić
Vidi originalni članak

Dinamo je nakon novog europskog skalpa uz manje muke 'riješio' u domaćem prvenstvu Slaven Belupo 3-0, a tri dana kasnije isto vrijeme, isto mjesto, ali drugačiji ulog. Ove će se dvije momčadi, naime, u srijedu boriti za polufinale Kupa, a utakmicu je najavio strateg zagrebačke momčadi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svaka utakmica nosi nešto svoje. Konačno, radi se i o drugom natjecanju. Naše ambicije su poznate, osvajanje prvenstva i kupa. Protiv bilo koga igrali, moramo dati sve od sebe kako bi pobijedili. Vjerujem da će momčad pokazati dobru igru i pobijediti -  rekao je  Zoran Mamić.

Pred 'modrima' su tri vrlo važne koje bi mogle usmjeriti ostatak sezone. Nakon Slavena u srijedu, u nedjelju na Maksimir dolazi Rijeka, potom Dinamo putuje u London na prvu utakmicu Europske lige protiv Tottenhama u četvrtak. Pitanje je u kakav će sastav Mamić poslati na teren budući da mu slijede važne utakmice, ali ne mora imati najbolje pamćenje da se prisjeti prvog poluvremena u nedjelju bez obzira što je bilo 'za zaborav'.

STIPIĆ: ČESTITAM OBITELJI MAMIĆ Mamić: Mijenjamo domaćinstvo sa 'spursima', prva u Londonu

Slavenu su također nedostajali neki važni igrači u HNL-u, a gostujući trener Stipić ambiciozno je najavio utakmicu u Kupu.

- Vidjeli ste njegove najave... On drži da njegova momčad ima kapacitete. Radi se definitivno o dobroj momčadi koja igra dobar nogomet. Međutim, objektivna kvaliteta je na strani Dinama. Jasno, treba je potvrditi na terenu. uz sav respekt prema protivniku, naša kvaliteta je veća, naši igrači su bolji, siguran sam da pristup i htijenje neće biti problem, te da ćemo utakmicu dobiti - tvrdi strateg 'modrih'.

Dinamo i Slaven Belupo odigrali su 10 utakmica u Kupu, a momčad iz Koprivnice iz samo je jedne utakmice izašla neporažena, bilo je to 2006. Dvije godine ranije Slaven Belupo je upisao pobjedu na Maksimiru što im je i do danas jedina gostujuća pobjeda protiv Dinama. 

U njihove posljednje četiri utakmice Dinamo je na svakoj zabio najmanje tri gola.

- Dinamo uvijek teži zabiti što više golova, igrati napadački. Težiti ćemo tome i sutra, ali svaka pobjeda je vrijedna, a naročito sutrašnja koja vodi dalje u Kupu. Sigurno ćemo dati sve od sebe da trijumfiramo i ostanemo u kup natjecanju - zaključio je Mamić.

VIDEO: 'ŽELJE? ŠTO BOG DA' Mamić: Ova momčad ima ono nešto... Da ne ispadnem prost

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ForzaFiumeFOF 03.03.2021.

    Prednost za Rijeku zato jer odmah poslije idu na Totenham, što im je naravno važnije...

  • stringerx 02.03.2021.

    Neces maminjo lako

  • DenisKešić 02.03.2021.

    skinut će belupo tu gaće.. a i šta hoće ..igraju u zadnje vrijeme kao tetkice.. 4 očekivane ekipe u polufinalu..dinamo osijek, gorica i istra dinamo-istra osijek-gorica

Komentiraj...
Vidi sve komentare