Obavijesti

Sport

Komentari 23

Mamić: Mijenjamo domaćinstvo sa 'spursima', prva u Londonu

Mamić: Mijenjamo domaćinstvo sa 'spursima', prva u Londonu

Slično kao i Krasnodar, u ofenzivnom dijelu su fantastični s tim da imaju i sredinu i obranu. Bale, Son, Kane... Kada to vidite ledi vam se krv, rekao je Zoran Mamić o Tottenhamu

VIDEO

Zadnjih pola sata možemo biti zadovoljni. Do tada smo bili usporeni, bez konkretnih šansi i bez agresije. Iako protivniku nismo dopustili da nam ugrozi gol. Ali Dinamo može i mora puno bolje, rekao je trener Dinama Zoran Mamić nakon uvjerljive pobjede 3-0 nad Slaven Belupom.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo izbacio Krasnodar

Pokretanje videa...

Dinamo izbacio Krasnodar 04:32

'Modri' su protiv Belupa odmarali puno prvotimaca nakon Krasnodara pa su priliku dobili rezervni igrači. No, susret su ipak riješile zamjene u drugom poluvremenu (Gvardiol i Tolić, pa Gavra).

POGLEDAJTE SAŽETAK:

- Igrači koji su ušli s klupe donijeli su prevagu, zabili smo tri gola i zasluženo pobijedili. Ali Dinamo mora svih 90 minuta biti na nivou, kao zadnjih pola sata - kaže Mamić pa dodaje:

- Sigurno da se nakon Krasnodara i veselja što smo napravili moramo okrenuti HNL-u. Isti protivnik će biti u srijedu u Kupu, moramo biti maksimalno spremni. Igrači koji danas nisu igrali imali su priliku malo se osvježiti, sanirati udarce i u srijedu idemo po pobjedu.

'Od Tottenhama se ledi krv'

Dinamo je izvukao Tottenham u osmini finala Europske lige.

- Tottenham je Tottenham sa svim svojim igračima. Slično kao i Krasnodar, u ofenzivnom dijelu su fantastični s tim da imaju i sredinu i obranu. Bale, Son, Kane... Kada to vidite ledi vam se krv. Ali Dinamo ima dosta samopouzdanja i pripremit ćemo se za tu utakmicu.

Zamjene domaćinstva će biti pa će se tako prva utakmica igrati u Engleskoj.

- Što se tiče zamjena domaćinstava, trebalo bi je biti. Sutra tijekom dana će to biti potvrđeno, dakle prva utakmica će biti u Londonu - zaključio je Mamić.

Stipić: Čestitam obitelji Mamić

Trener Belupa Tomislav Stipić pragmatično je rekao kako Slaven ima težak raspored idućih dana pa je morao kombinirati. U srijedu se igra kup utakmica protiv Dinama na Maksimiru.

- Prije svega čestitam Dinamu na pobjedi i veliki naklon i veličanje što su Zoran i cijela obitelj postigli s Dinamom. Gledali smo uzbudljivo poluvrijeme s mnogo tranzicija. U šest dana imamo tri utakmice tako da smo malo raspodijelili snage i to što smo mogli dobro smo odradili.

Sat vremena Koprivničani su bili bez primljenog gola.

- Dinamo nije bez veze najbolji klub u Hrvatskoj. Ima veliki fond igrača i kad napravi zamjenu onda je kvalitetna.

- U idućoj utakmici na Maksimiru u srijedu možemo se nadati pobjedi. Uz sav respekt Dinamu. Tu nema ljestvice, Dinamo ima isti pritisak kao i mi. U Kupu idemo po polufinale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu