To je to što me zanima!

Mancea će naslijediti - stranac?

Nakon što je odradio sezonu na mjestu sportskog direktora Rijeke, Ivan Mance (38) odlučio je otići iz kluba. Na tom će mjestu ostati sve dok klub ne pronađe novo rješenje, a doznajemo da bi to mogao postati stranac
Vidi originalni članak

Riječani će prije priprema za novu sezonu dobiti i novog sportskog direktora, a kako doznajemo,  jednu od najvažnijih pozicija u riječkoj klupskoj hijerarhiji trebao bi preuzeti - stranac. Odlaskom Ivana Mancea (38) otvorilo se mjesto na kojemu će klub s Rujevice morati postaviti odgovornog i sposobnog čovjeka jer ih zasigurno očekuje turbulentni prijelazni rok.

NAKON DEVET GODINA Sportski direktor Mance odlazi iz Rijeke: Klubu treba svježa krv

Ponude na adresu kluba počet će pristizati, a pitanje je koje će biti zadovoljavajuće. Ivan Mance će ostati u klubu dok klub ne dovede novog sportskog direktora te i svojem nasljedniku biti na raspolaganju dok se "uhoda". Nadalje, pregovori s novim čovjekom su odmakli i ime će biti poznato uskoro, a do tada o Rijekinom prijelaznom roku brinu Mance i Srećko Juričić.

POGLEDAJTE VIDEO: Mance se oprašta od Rijeke

Uz već dogovorene dolaske Princea Ampema i Nediljka Labrovića iz Šibenika, radi se i na dovođenju sjajnog kolumbijskog napadača iz Varaždina, Jorgea Obregona

Rijeka je za vrijeme Manceova sudjelovanja u kadriranju svlačionice postala prvak, osvojila četiri Kupa i Superkup te triput igrala u skupinama Europske lige, a sad je vrijeme za neko novo lice. Predsjednik Damir Mišković srdačno se pozdravio s čovjekom na odlasku.

MERCATO NA RUJEVICI Rijeka već ostala bez šestorice: Dolazi i sjajni Ganac iz Šibenika

- Rastajemo se u najboljim mogućim odnosima kao poslovni suradnici, ali prije svega kao prijatelji koji su zajedno ispisali neke od najljepših stranica riječke nogometne priče. Mogu iskreno reći na kraju da nam je žao što odlazi, ali isto tako da ima našu podršku u nastavku svoje karijere. Ono što je sigurno, a i Ivan to i sam zna, da smo mu zahvalni na svemu što je napravio i da su mu vrata Rijeke uvijek otvorena. Rijeka je stabilan i organiziran klub i nastavljamo svoju priču zacrtanim putem kao što smo činili svih proteklih sezona - zaključio je Mišković.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Branko_Kockica_Kockar 03.06.2021.

    Svabe su zakupirale cijeli kvarner tako da mislim da je ovo rijesena stvar. Navodno bi do kraja mjeseca trebali potvrdit da su ti jahtasi vecinski vlasnici. Zanima me imaju li kakav klub osim buduce Rijeke?

  • Mr. Spock 03.06.2021.

    Mancu, ČuljKa itd...

  • asdfghjk11111 03.06.2021.

    U Rijeci dolazi do promjene vlasničke strukture, to se već zna neko vrijeme..pitanje je vremena kada će to biti i službeno, tako da ima logike da za sportskog direktora postave stranca..

Komentiraj...
Vidi sve komentare