Sport

Komentari 11

Mancea će naslijediti - stranac?

Mancea će naslijediti - stranac?

Nakon što je odradio sezonu na mjestu sportskog direktora Rijeke, Ivan Mance (38) odlučio je otići iz kluba. Na tom će mjestu ostati sve dok klub ne pronađe novo rješenje, a doznajemo da bi to mogao postati stranac

Riječani će prije priprema za novu sezonu dobiti i novog sportskog direktora, a kako doznajemo,  jednu od najvažnijih pozicija u riječkoj klupskoj hijerarhiji trebao bi preuzeti - stranac. Odlaskom Ivana Mancea (38) otvorilo se mjesto na kojemu će klub s Rujevice morati postaviti odgovornog i sposobnog čovjeka jer ih zasigurno očekuje turbulentni prijelazni rok.

Ponude na adresu kluba počet će pristizati, a pitanje je koje će biti zadovoljavajuće. Ivan Mance će ostati u klubu dok klub ne dovede novog sportskog direktora te i svojem nasljedniku biti na raspolaganju dok se "uhoda". Nadalje, pregovori s novim čovjekom su odmakli i ime će biti poznato uskoro, a do tada o Rijekinom prijelaznom roku brinu Mance i Srećko Juričić.

POGLEDAJTE VIDEO: Mance se oprašta od Rijeke

Uz već dogovorene dolaske Princea Ampema i Nediljka Labrovića iz Šibenika, radi se i na dovođenju sjajnog kolumbijskog napadača iz Varaždina, Jorgea Obregona

Rijeka je za vrijeme Manceova sudjelovanja u kadriranju svlačionice postala prvak, osvojila četiri Kupa i Superkup te triput igrala u skupinama Europske lige, a sad je vrijeme za neko novo lice. Predsjednik Damir Mišković srdačno se pozdravio s čovjekom na odlasku.

- Rastajemo se u najboljim mogućim odnosima kao poslovni suradnici, ali prije svega kao prijatelji koji su zajedno ispisali neke od najljepših stranica riječke nogometne priče. Mogu iskreno reći na kraju da nam je žao što odlazi, ali isto tako da ima našu podršku u nastavku svoje karijere. Ono što je sigurno, a i Ivan to i sam zna, da smo mu zahvalni na svemu što je napravio i da su mu vrata Rijeke uvijek otvorena. Rijeka je stabilan i organiziran klub i nastavljamo svoju priču zacrtanim putem kao što smo činili svih proteklih sezona - zaključio je Mišković.

Najčitaniji članci