To je to što me zanima!

Manchester City već ima plan za Luku Vuškovića! Čekaju Hajduk

Premda Lukša Jakobušić ponavlja kako je klub stabilan i nisu nužne prodaje najvećih talenata da bi opstao, ponudu za Vuškovića teško će odbiti. I zbog obiteljske situacije
Vidi originalni članak

Manchester City navodno je prvi klub koji je poslao službenu ponudu za Luku Vuškovića (16). Prostrujila je ta vijest nogometnom Europom, uz dodatak da bi bogati engleski velikan Hajduku platio deset milijuna eura odštete plus dva milijuna mogućeg bonusa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vušković bi se na Etihad trebao preseliti na ljeto i vlasnici Cityja samo čekaju Hajduk i pristanak s Poljuda.

A premda Lukša Jakobušić ponavlja kako je klub stabilan i nisu nužne prodaje najvećih talenata da bi opstao, ponudu za Vuškovića teško će odbiti. I zbog obiteljske situacije odnosno suđenja Mariju Vuškoviću za pozitivan dopinški nalaz.

No, Luka ne bi odmah puhao za vratom Rubenu Diasu, Johnu Stonesu, Manuelu Akanjiju, Nathanu Akeu i ostalim braničima koje Pep Guardiola ima u momčadi. Naime, Daily Mail objavio je Cityjev plan za talentiranog hajdukovca.

Engleski tabloid tvrdi da Guardiola neće odmah priključiti Vuškovića prvoj momčadi. Vide ga u svojoj omladinskoj školi pa na posudbi u nekom od klubova partnera izvan Engleske.

Uobičajen put za talente koje dovode engleski velikani. Tako je, uostalom, bilo i s Antom Palaversom, koji je u siječnju 2019. imao 18 godina kad ga je Hajduk prodao Cityju za 6,3 milijuna eura.

Palaversa nikad nije zaigrao za City, bio je na posudbama u Oostendeu, Getafeu i Kotrijku prije nego što ga je City prodao Troyesu.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • kicovz 22.03.2023.

    nažalost, ako ide tako rano ide putem palaverse

  • 22.03.2023.

    Ima tek 16 godina i dobio je priliku igrati kao standardan u Hajduku u prvoj ligi. Da sam mu ja roditelj do 19 nebi on ni pomislio o bilo kojem klubu izvan HNL tj. Hajduka pri ovakvoj situaciji u kakvoj se sad nalazi. Ovakve uvjete (ne mislim financijske) neće imati nigdje ma kakav god da talenat je . Ama baš nigdje neće mu biti mjesto u startnoj postavi zagarantirano kao u Hajduku i nigdje se on u tri godine neće naigrati i usavršiti kao igrač kao doma. Već sad ga obožava publika pa čak i mi koji smo navijači drugog kluba a ne Hajduka i to bi familija morala prepoznati. Naravno da su roditelji navikli na lagodan život i sad ponestalo para kako stariji sin ne igra Al moraju znati da tih par milijona šta će sad spremiti u đep neće trajati vječno a sinu se radi o budućnosti

  • Dado1511 21.03.2023.

    plan je ako je to sve istina prosuditi ga barem u 5 različitih klubova pa se onda kao velika zvijezda vraća u Hajduk. Palaversa vrime je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare