To je to što me zanima!

Mandžukić: Presretan sam! Torres i ja sjajno se slažemo

Jedan od junaka Atléticove pobjede u gradskom derbiju protiv Reala (4-0) Mario Mandžukić nije se osobito zanosio, već je zasluge prenio na momčad i Simeonea
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić protiv Reala je odigrao jednu od najboljih utakmica u dresu Atlética. Mandžo je bio rastrčan, asistirao je Tiagu za prvi gol, pokrenuo akciju za drugi i, naposljetku, zabio četvrti gol u fantastičnoj pobjedi na Vicente Calderónu. Posljednji put tako visok poraz dogodio se 1988.

- Nisam to znao, ne bavim se time. Nama je bilo bitno da odigramo dobru utakmicu i da pobijedimo, da se borimo i to smo pokazali. Svi smo presretni jer smo stvarno nadigrali jedan Real - rekao je Mandžukić za Novu TV .

- I da nisam zabio gol opet bih bio presretan. Meni nije bitno tko zabija nego da kad igram u ekipi da ta ekipa pobjeđuje. Ipak, normalno da mi je drago, i meni i mojima i navijačima - dodala je "devetka" madridskih crvenobijelih.

Minutu prije kraja Mandžo je zabio gol glavom na asistenciju Fernanda Torresa , čovjeka za kojega se vjerovalo kako će mu biti konkurent za mjesto u prvoj postavi. Ali oni mogu i zajedno.

- Mediji malo preuveličavaju stvari, pišu da sam nezadovoljan. Danas su svi mogli vidjeti koliko sam nezadovoljan u Atléticu, mislim da je sad svima jasno . Super se slažemo, odličan je igrač. U svakom velikom klubu uvijek su dobri igrači, konkurencija je uvijek tu, a mi smo tu za uspjeh Atlética, a ne pojedinačni uspjeh.

Da bi sve to funkcioniralo kako treba, brigu vodi trener Diego Simeone . Mandžukić je ove sezone već zabio 17 golova za klub.

- Već sam ga dosta puta nahvalio. Ponovit ću opet, moja odluka da dođem u Atlético bila je najviše zbog njega . Sviđa mi se kako vodi treninge, kako priprema momčad, kako motivira svoje igrače. On bi najradije ušao u igralište i igrao s nama tako da prenosi jednu pozitivnu energiju. Želi da se borimo, to meni odgovara. On je jedan veliki trener i ja se nadam da ću što duže nastaviti surađivati s njim - zaključio je Mandžukić koji je zadivio gledatelje i lijepim potezom petom kojim se riješio dvojice realovaca.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • svejedobro 08.02.2015.

    Super Mario!

  • MateGotovac 08.02.2015.

    Modrinacija Mandžukića.

  • MateGotovac 08.02.2015.

    Kažu nema tehniku i zabija samo Elcheu i Eibaru..hihihihihi kakvo klasno prskanje. Nema danas gospode susjeda. Sakrili se ko miševi u rupe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare