Obavijesti

Sport

Komentari 51

Mandžukić: Presretan sam! Torres i ja sjajno se slažemo

Mandžukić: Presretan sam! Torres i ja sjajno se slažemo
2

Jedan od junaka Atléticove pobjede u gradskom derbiju protiv Reala (4-0) Mario Mandžukić nije se osobito zanosio, već je zasluge prenio na momčad i Simeonea

VIDEO

Mario Mandžukić protiv Reala je odigrao jednu od najboljih utakmica u dresu Atlética. Mandžo je bio rastrčan, asistirao je Tiagu za prvi gol, pokrenuo akciju za drugi i, naposljetku, zabio četvrti gol u fantastičnoj pobjedi na Vicente Calderónu. Posljednji put tako visok poraz dogodio se 1988.

- Nisam to znao, ne bavim se time. Nama je bilo bitno da odigramo dobru utakmicu i da pobijedimo, da se borimo i to smo pokazali. Svi smo presretni jer smo stvarno nadigrali jedan Real - rekao je Mandžukić za Novu TV .

- I da nisam zabio gol opet bih bio presretan. Meni nije bitno tko zabija nego da kad igram u ekipi da ta ekipa pobjeđuje. Ipak, normalno da mi je drago, i meni i mojima i navijačima - dodala je "devetka" madridskih crvenobijelih.

Minutu prije kraja Mandžo je zabio gol glavom na asistenciju Fernanda Torresa , čovjeka za kojega se vjerovalo kako će mu biti konkurent za mjesto u prvoj postavi. Ali oni mogu i zajedno.

- Mediji malo preuveličavaju stvari, pišu da sam nezadovoljan. Danas su svi mogli vidjeti koliko sam nezadovoljan u Atléticu, mislim da je sad svima jasno . Super se slažemo, odličan je igrač. U svakom velikom klubu uvijek su dobri igrači, konkurencija je uvijek tu, a mi smo tu za uspjeh Atlética, a ne pojedinačni uspjeh.

Da bi sve to funkcioniralo kako treba, brigu vodi trener Diego Simeone . Mandžukić je ove sezone već zabio 17 golova za klub.

- Već sam ga dosta puta nahvalio. Ponovit ću opet, moja odluka da dođem u Atlético bila je najviše zbog njega . Sviđa mi se kako vodi treninge, kako priprema momčad, kako motivira svoje igrače. On bi najradije ušao u igralište i igrao s nama tako da prenosi jednu pozitivnu energiju. Želi da se borimo, to meni odgovara. On je jedan veliki trener i ja se nadam da ću što duže nastaviti surađivati s njim - zaključio je Mandžukić koji je zadivio gledatelje i lijepim potezom petom kojim se riješio dvojice realovaca.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše