To je to što me zanima!

Mandžukić se javio iz Kaira i posvetio objavu posebnom čovjeku: 'Vjerovao je u mene'

Mile Petković je rano vjerovao u mene i na tome ću mu uvijek biti zahvalan. Lijepo je bilo susresti se s našom trenerskom ikonom u Kairu, poručio je legendarni Mario Mandžukić
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras u 21 sat igra protiv Egipta u finalu međunarodnog turnira u Kairu. S reprezentacijom je i Mario Mandžukić (37), jedan od pomoćnika izbornika Zlatka Dalića. Posebnom objavom oglasio se na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Ševa' na treningu 'vatrenih'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Učinio je to u čast trenera Mile Petkovića (70), HNL trenerske ikone, s kojom je surađivao u NK Zagrebu. Petković je u Kairu kao gost HNS-a.

"Mile Petković je rano vjerovao u mene i na tome ću mu uvijek biti zahvalan. Lijepo je bilo susresti se s našom trenerskom ikonom u Kairu", napisao je nekadašnji hrvatski reprezentativac, koji se na društvenim mrežama oglašava rijetko.

Mandžukić je za Zagreb igrao od 2005. do 2007. godine. U Kranjčevićevoj je surađivao s Petkovićem, za kojeg voli istaknuti kako mu je u startu oblikovao karijeru, koja je kasnije postala senzacionalna.

Mandžukić se nakon Zagreba otisnuo u Dinamo, potom u Wolfsburg, Bayern, Atletico Madrid, Juventus, Al Duhail i Milan. Za Hrvatsku je Mandžo odigrao 89 utakmica te zabio 33 gola, a strijelac je i povijesnog i pobjedničkog pogotka u polufinalu Svjetskog prvenstva 2018. protiv Engleske. 

Slavonac Petković je u karijeri u tri navrata vodio Cibaliju, a u dva Slaven Belupo. Radio je još u Hrvatskom dragovoljcu, Zagrebu i Šibeniku. Bio je jedan od najpopularnijih HNL trenera na prijelazu tisućljeća, a posljednji angažman imao je prije deset godina u Šibeniku.

NAJAVIO FINALE Izbornik Egipta: Utakmica protiv Hrvatske neće biti teža od one protiv Novog Zelanda EGIPAT - HRVATSKA (21 SAT) Ovako će Dalić napasti Egipat: 'Vatreni' s HNL trojcem po trofej

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mudrac22 26.03.2024.

    Mandjukic je legenda Hrvatskog nogometa . Tko god da je kreirao njegovu karieru , uspio je .

  • Moj Kokolo 26.03.2024.

    ,Manđo, uđi u igru, još si bolji i u penziji od naših svih napadača.

  • Pobjednik44 26.03.2024.

    Stadion je vrh.

Komentiraj...
Vidi sve komentare