To je to što me zanima!

Maradonin savjet Messiju: Ne vraćaj se više u reprezentaciju!

Argentinsku legendu nervira što je Messi svima za sve uvijek kriv. Kaže kako ih je nakon SP-a sve trebao poslati kvragu. Malo je reći i da nije oduševljen Scalonijem kojeg smatra dobrim samo za druženje uz roštilj
Vidi originalni članak

Diego Maradona uvijek ima nešto za reći, a ni u posljednjem intervjuu za najveći argentinski list Clarin nije se suzdržavao. Osvrnuo se, između ostalog, na izbornika Lionela Scalonija i Lea Messija, kojem je poručio da se nema razloga vraćati u reprezentaciju.  

- Messi nas je sve trebao poslati kvragu. On nije kriv što nije svjetski prvak. Mi smo sve nade polagali u njega, ali kad odeš na trkalište nadaš se da će tvoj konj pobijediti, a on bude osmi. U Formuli 1 Vettel ima odličnu mašinu i pobijedio je Hamiltona. Danas me nacionalni tim više uopće ne oduševljava. Jednako kao što ne može probuditi navijače. Izgubili smo strast. Ne možeš igrati s Nikaragvom. Ne možeš igrati s Maltom. Ne, brate, sav prestiž koji smo imali bacamo u WC - slikovito je Maradona rekao što misli o Gaučosima.

Istaknuo je kako bi zato volio da se Messi ni ne vrati u reprezentaciju. Jer, kako je rekao, njega krive i kad izgubi U15 reprezentacija. Uvijek i za sve.

- Ma rekao bih mu 'ludi, ne idi više'. Pa da vidimo kako će se nositi s tim. Koliko su zapravo hrabri - rekao je Maradona. 

Posebno oštar bio je prema novom izborniku.

- Boljelo me gledati utakmice na Svjetskom prvenstvu, nema tu više poštovanja. A sad stave Scalonija. Dobar je on dečko, ali ne može upravljati ni prometom. Kako njemu damo argentinsku reprezentaciju?! Jesmo li svi ludi?! I on kaže 'spreman sam'.. Uz dužno poštovanje, nikad te nisam vidio da zabijaš gol za Argentinu. Kao čovjek, u redu, možemo roštiljati zajedno, ali kao trener nacionalnog tima, ne - zaključila je argentinska legenda. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • tomicalomica 02.10.2018.

    Mali zeleni ne može preboljeti da su njegovi gaučosi popili 3 kom od Vatrenih ! Vice prvaka mundijala koja u svojim redovima ima zlatnu loptu ,fifa i Euro najboljeg igrača svijeta Luku Modrića , kad mu se to slegne bit će mu lakše

  • danko1471991 01.10.2018.

    Argentina ima dobru ekipu i mogla je puno vise napraviti,npr. u finalu 2014. g. totalno su nadigrali Nijemce,ali zbog onih sramotnih promašaja Higuaina su izgubili i da je Aguero bio na njegovom mjestu bili bi prvaci...ove godine katastrofalna selekcija igrača Sampaolija,a sama taktika igre nepostojeća...uglavnom najveći problem Argentine su nedorasli treneri,sve neki koje je vrijeme pregazilo ili nemaju pojma o taktici i planu igre u skladu s kadrom kojeg imaju...stvarno se ne sjećam kad je Argentina na klupi imala provjerenog stručnjaka koji stvarno kuži nogometnu igru i koji zna složiti taktiku i ima plan za svaku situaciju i svakog protivnika protiv kojeg igraju...ovaj Sampaoli je tijekom utakmica samo setkao lijevo-desno kao Baltazar,izgledao je izgubljeno u vremenu i prostoru,a plan mu je bio dajte loptu Messiju i neka on nešto napravi...sve u svemu ima u Argentini materijala samo im treba pravi trener...

  • Prevaratska Republika 01.10.2018.

    kad su tebe izbacili iz repke zbog koksa, nitko ti nije zabranio da poslije ne treniraš argentinu našmrkan, a sad drugima gledaš, a za tvoje gore stvari ti nisu gledali, osim kroz prste.. a kad si trenirao agrentinu bili ste kanta za napucavanje zbog tvojih preloših trenerskih performansi.. jer nisi za trenera, osim za 5-te lige ili županiske ako to imate..

Komentiraj...
Vidi sve komentare