To je to što me zanima!

Marca: Modrić ipak negativan, ali svejedno neće smjeti igrati!?

Pravilnik španjolske La Lige nalaže da igrač s pozitivnim nalazom mora u desetodnevnu izolaciju bez obzira na kasnija testiranja što znači da bi Modrić trebao propustiti utakmice protiv Cadiza i Athletic Bilbaoa
Vidi originalni članak

Luka Modrić dobio je negativan nalaz na drugom PCR testu, javlja Marca! Podsjetimo, kapetan hrvatske reprezentacije i veznjak Real Madrida u srijedu je, zajedno s Brazilcem Marcelom, bio pozitivan na testu za koronu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pravilnik španjolske La Lige nalaže da igrač s pozitivnim nalazom mora u desetodnevnu izolaciju bez obzira na kasnija testiranja što znači da bi Modrić trebao propustiti zadnje dvije utakmice (kod kuće protiv Cadiza, u gostima protiv Athletic Bilbaoa) 'kraljevskog kluba' u ovoj godini. Ipak, Madriđani su odmah uložili žalbu i sada čekaju odgovor La Lige.

Luka je, tim više, potreban klubu u tim utakmicama budući da su jučer pozitivne nalaze na koronu dobili Gareth Bale, Andriy Lunin, Marco Asensio i Rodrygo. Doduše, Bale i Lunin ionako ne bi bili u užim planovima Carla Ancelottija, no potonja dvojica bi konkurirala i za početni sastav.

Podsjetimo, ugledni španjolski list Marca u petak je također pisao kako je pao dogovor između čelnika kluba i predstavnika Luke Modrića, koji će produljiti ugovor s 'kraljevima' (koji traje do kraja ove sezone) te tako dočekati Svjetsko prvenstvo u Kataru kao nogometaš Real Madrida.

Realu ove sezone u La Ligi ide sjajno, nakon 17 odigranih kola ima 42 boda, čak osam više od drugoplasirane Seville. Gradski rival i aktualni prvak Atletico ima 29, a Barcelona samo 24. U ovoj slaboj konkurenciji 'kraljevski klub' plovi prema 35. naslovu španjolskog prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Hr.repka 17.12.2021.

    Vakula prognoza

  • nokia8 17.12.2021.

    Kao neko ko navija za RM kazem da nece puno nedostajati ovih igraci sto su u karantinu, zbirno nisu postigli ni 5g.

  • MateBan 17.12.2021.

    Da je Luka negativan to je bar odavno poznato

Komentiraj...
Vidi sve komentare