Obavijesti

Sport

Komentari 52

Marca: Modrić ostaje u Realu!

Marca: Modrić ostaje u Realu!

Hrvatski veznjak Luka Modrić u Real je stigao 2012. godine od kada je odigrao 409 utakmica te zabio 28 golova uz 66 asistencija. Uz to je osvojio i dvije La Lige, a ove sezone mogao bi i treću

VIDEO

Klub je prezadovoljan Modrićem. Luka se osjeća sjajno u Realu i ne želi otići. Dogovor je lako postignut, piše španjolski list Marca. 

Pokretanje videa...

Hrvatska na Maksimiru uoči Malte VIDEO

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić (36) u Realu će ostati najmanje do ljeta 2023. godine, a 'kraljevski klub' uskoro bi trebao i službeno objaviti da je potpisao novi ugovor. 

Modrić je u pobjedi Real Madrida nad Atleticom (2-0) briljirao te je na terenu izgledao kao da mu je deset godina manje. Naklonili su mu se Španjolci, ishvalili suigrači, a njegovom magijom posebno je očaran bio trener Reala, veliki gospodin Carlo Ancelotti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvatskom čarobnjaku aktualni ugovor traje do kraja ove sezone te je od 1. siječnja mogao pregovarati s drugim klubovima oko odlaska sa Santiago Bernabeua bez odštete.

LaLiga - Real Madrid v Atletico Madrid

Nama je najvažnije da će Modrić imati klub u zimi 2022. godine, kad se igra Svjetsko prvenstvo. Jer postojeći mu je ugovor s Realom isticao šest mjeseci prije Katara.

Prema pisanjima Španjolaca, čini se kako je Modrićeva želja jasna, a to je da se planira umiroviti u ' kraljevskom klubu'. 

Presretni će zasigurno biti i navijači koji su nakon utakmice protiv Atletica opkolili njegov automobil te ga molili da karijeru završi u Realu gdje je došao 2012. godine. Modrić je sa madridskim klubom ispisao povijest uzevši četiri Lige prvaka, a 2018. godine proglašen je najboljim nogometašem svijeta. 

Odigrao je 409 utakmica te zabio 28 golova uz 66 asistencija. Osvojio je i dvije La Lige, a ove sezone mogla bi osvanuti i treća obzirom da Madriđani bježe osam bodova drugoplasiranoj Sevilli. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića