To je to što me zanima!

Marca: Modrić se cijepio, zbog korone je 'out' do kraja godine

'Jako se dobro osjećam fizički i psihički. Odradio sam dobru predsezonu i pripreme', rekao je Luka za klupsku televiziju dan prije pozitivnog testa, a sad osjeća simptome prehlade
Vidi originalni članak

Od starta sezone u Real Madridu nisu imali pozitivan slučaj korone, ali Luka Modrić (36) i Marcelo (33) prvi su zaraženi 'kraljevi' koji su otišli u desetodnevnu izolaciju. Spomenuti dvojac tako neće zaigrati za Real do kraja godine protiv Cadiza kod kuće i u gostima kod Athletic Bilbaa.

OBJAVIO REAL Luka Modrić zarazio se koronom

Ovo je samo upozorenje za 'kraljeve' u čijim se košarkaškim redovima počeo širiti virus prošlog tjedna, a u izolaciji su završili plej Thomas Heurtel i trener Pablo Laso koji nisu bili na utakmici protiv berlinske Albe u Euroligi. Iako su se svi nogometaši Reala cijepili i u klubu su se držali covid protokola, nisu uspjeli ostati bez slučajeva zaraze.

- Luka i Marcelo su u utorak popodne osjetili znakove prehlade. U klubu je na snazi pravilo da svatko tko osjeti simptome prehlade ili nečeg sličnog mora se odmah javiti klupskim liječnicima. I tako smo otkrili da su zaraženi koronavirusom - rekao je dužnosnik Reala.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, u redovima Reala su prije sezone bili zaraženi Karim BenzemaDavid Alaba Alvaro Odriozola, ali svi su se oporavili do prvog kola. Kako ne bi došlo do daljnje zaraze, klub će pojačati kontrole i testiranja, a već su obavili jedno PCR testiranje kako bi se utvrdilo jesu li samo Marcelo i Modrić zaraženi.

- Jako se dobro osjećam fizički i psihički. Odradio sam dobru predsezonu i pripreme, a tijekom godine sam puno radio s fizioterapeutima - rekao je Luka jučer za klupske stranice, ali iako je bio u dobroj spremi, morat će na pauzu.- Jako se dobro osjećam fizički i psihički. Odradio sam dobru predsezonu i pripreme, a tijekom godine sam puno radio s fizioterapeutima - rekao je Luka jučer za klupske stranice, ali iako je bio u dobroj spremi, morat će na pauzu.

AH, TA MATEMATIKA Marca objavila koliko zarađuje Modrić: Svota je nevjerojatna

'Kraljevi' prvi susret iduće godine igraju protiv Getafea u gostima 2. siječnja, a zatim dočekuju Valenciju tjedan dana kasnije te bi na jednoj od tih utakmica ponovno trebali vidjeti Luku.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • nokia8 15.12.2021.

    Kao navijac RM kazem da se nece previse ostetiti nedostatak Modrica, posto smo i sa njim i bez njega losi, posebno se videlo u LS.

  • cokta1984 15.12.2021.

    Da nam nebi otpao za katar…radi srcanih problema ..kao nedavno Aguero,Eriksen,Lindelof,Zielinski itd

  • Viva Barcca 15.12.2021.

    Gospe moja ni korona ni sida nece na pogane duse od zlibnih dusa i svaka bolestina biži ćaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare