Sport

Komentari 110

Marca objavila koliko zarađuje Modrić: Svota je nevjerojatna

Marca objavila koliko zarađuje Modrić: Svota je nevjerojatna

Nakon produženja ugovora Luka Modrić (36) pristao je na smanjenje plaće od 10 posto te bi godišnje trebao imati oko 8,5 milijuna eura. Marca je sad objavila da navodno dobiva mnogo više od toga

Luka Modrić zarađuje 23,8 milijuna eura godišnje, odnosno 1,960.944,27 eura mjesečno ili 457.630 eura tjedno. To bi značilo da Modrić po danu zaradi 65.375,71 eura, po satu 2.723,99 eura, minuti 45,40 eura odnosno po sekundi 0,75 eura, tvrdi španjolska Marca.

Jedan od najboljih veznjaka na svijetu i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (36) tako bi bio među najplaćenijim igračima Reala, a to - nije. Barem ne prema onome što su tvrdili španjolski mediji nakon što je potpisao novi jednogodišnji ugovor. Valja istaknuti da su Španjolci ovaj 'obračun plaće' prepisali sa stranice EuroFootballRumours.com.

To je sve teško zamislivo s obzirom da je Luka u 37. godini, a iako je i dalje jedan od ponajboljih veznjaka svijeta, teško da bi taj novac mogao dobiti bilo gdje osim u nekom klubu iz Emirata ili Saudijske Arabije.

LaLiga - Real Madrid v Atletico Madrid

Prema relevantnim izvorima, Modrić ima plaću oko 8,5 milijuna eura godišnje nakon što je pristao na smanjenje plaće od 10 posto u odnosu na 9,5 milijuna eura koliko je imao do produženja ugovora. 

Tako se Marca malo zaigrala, a teško je povjerovati i u ono što navode 'Europski nogometne glasine'.

Najčitaniji članci