Obavijesti

Sport

Komentari 74

Marca: Modrić se cijepio, zbog korone je 'out' do kraja godine

Marca: Modrić se cijepio, zbog korone je 'out' do kraja godine

'Jako se dobro osjećam fizički i psihički. Odradio sam dobru predsezonu i pripreme', rekao je Luka za klupsku televiziju dan prije pozitivnog testa, a sad osjeća simptome prehlade

VIDEO

Od starta sezone u Real Madridu nisu imali pozitivan slučaj korone, ali Luka Modrić (36) i Marcelo (33) prvi su zaraženi 'kraljevi' koji su otišli u desetodnevnu izolaciju. Spomenuti dvojac tako neće zaigrati za Real do kraja godine protiv Cadiza kod kuće i u gostima kod Athletic Bilbaa.

Luka Modrić zarazio se koronom
Luka Modrić zarazio se koronom

Ovo je samo upozorenje za 'kraljeve' u čijim se košarkaškim redovima počeo širiti virus prošlog tjedna, a u izolaciji su završili plej Thomas Heurtel i trener Pablo Laso koji nisu bili na utakmici protiv berlinske Albe u Euroligi. Iako su se svi nogometaši Reala cijepili i u klubu su se držali covid protokola, nisu uspjeli ostati bez slučajeva zaraze.

- Luka i Marcelo su u utorak popodne osjetili znakove prehlade. U klubu je na snazi pravilo da svatko tko osjeti simptome prehlade ili nečeg sličnog mora se odmah javiti klupskim liječnicima. I tako smo otkrili da su zaraženi koronavirusom - rekao je dužnosnik Reala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

Luka Modrić 01:55

Podsjetimo, u redovima Reala su prije sezone bili zaraženi Karim BenzemaDavid Alaba Alvaro Odriozola, ali svi su se oporavili do prvog kola. Kako ne bi došlo do daljnje zaraze, klub će pojačati kontrole i testiranja, a već su obavili jedno PCR testiranje kako bi se utvrdilo jesu li samo Marcelo i Modrić zaraženi.

LaLiga - Real Madrid v Atletico Madrid

- Jako se dobro osjećam fizički i psihički. Odradio sam dobru predsezonu i pripreme, a tijekom godine sam puno radio s fizioterapeutima - rekao je Luka jučer za klupske stranice, ali iako je bio u dobroj spremi, morat će na pauzu.- Jako se dobro osjećam fizički i psihički. Odradio sam dobru predsezonu i pripreme, a tijekom godine sam puno radio s fizioterapeutima - rekao je Luka jučer za klupske stranice, ali iako je bio u dobroj spremi, morat će na pauzu.

Marca objavila koliko zarađuje Modrić: Svota je nevjerojatna
Marca objavila koliko zarađuje Modrić: Svota je nevjerojatna

'Kraljevi' prvi susret iduće godine igraju protiv Getafea u gostima 2. siječnja, a zatim dočekuju Valenciju tjedan dana kasnije te bi na jednoj od tih utakmica ponovno trebali vidjeti Luku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu