To je to što me zanima!

Marija Pašalića mole da ode iz Hajduka, Lazio još uvijek čeka

NIŠTA OD TRANSFERA Za Kouassija i Kalinića nema ponuda, Maloča bi mogao u Ukrajinu gdje ima nekoliko ponuda. Pašalić se svidio Laziju koji još uvijek čeka...
Vidi originalni članak

Klupska blagajna je prazna. Mario Pašalić glavni je Hajdukov adut u zimskom prijelaznom roku. Njegova prodaja spašava klub.

Čelnici Hajduka stoga nagovaraju Pašalića da ode, te poput Vukušića i Radoševića spasi klub. No čini se kako će mladi veznjak ipak vrlo vjerojatno ostati u Hajduku do ljeta.

- Mario se sviđa treneru Edoardu Reji, koji se raspitivao za njega, no Lazio za sada nije povukao nijedan konkretan potez – tvrde nam oni koji pokušavaju spojiti sve tri strane.

Do kraja prijelaznog roka u Europi ostalo je još samo pet dana, a Hajduk nije napravio nijedan transfer. Vrijeme istječe, a zasad nema konkretnog posla koji bi napunio kronično praznu blagajnu. 

I za drugu dvojicu igrača, od kojih bi Hajduk mogao računati na ozbiljnu odštetu, Jeana Kouassija, za kojeg je zainteresiran Basel, te Lovru Kalinića, koji je dobrim obranama privukao dosta pozornosti, nema također konkretnih ponuda.

Još uvijek su u izlogu i Mario Maloča, za kojeg ima nekoliko ponuda iz Ukraine, no niti jedna ne zadovoljava sve u trokutu Hajduk – menadžer Franjo Pašalić – Maloča, te Avdija Vršajević, za kojeg Hajduk od Sivasspora očekuje više od 500.000 eura. 

Još uvijek nisu dogovorene ni posudbe Tomislava Kiša u Dugopolje, kao ni Tonća Mujana, koji ima ponudu iz Italije, no Hajduk za njega traži veću odštetu. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • strmi007 27.01.2014.

    kakav klub

  • ZEUS 27.01.2014.

    Mole ga da ode,tako da oni,par pojedinaca prokletih i lopina mogu jos malo u depove,i u strane racune potrpat.Razne inspekcije odlaze u dinamo,i neka i treba...ali daj pa treba i hajduka pročešljat,očito je da se peru pare...Pa gdje su silne pare od prodaja igrača unazad par godina?? To su milijuni eura!

  • jure23 27.01.2014.

    navali narode u hajdugu akcija, kupiš dvojicu , trećeg dobiješ gratis..

Komentiraj...
Vidi sve komentare