Obavijesti

Sport

Komentari 75

Marija Pašalića mole da ode iz Hajduka, Lazio još uvijek čeka

Marija Pašalića mole da ode iz Hajduka, Lazio još uvijek čeka
1

NIŠTA OD TRANSFERA Za Kouassija i Kalinića nema ponuda, Maloča bi mogao u Ukrajinu gdje ima nekoliko ponuda. Pašalić se svidio Laziju koji još uvijek čeka...

VIDEO

Klupska blagajna je prazna. Mario Pašalić glavni je Hajdukov adut u zimskom prijelaznom roku. Njegova prodaja spašava klub.

Čelnici Hajduka stoga nagovaraju Pašalića da ode, te poput Vukušića i Radoševića spasi klub. No čini se kako će mladi veznjak ipak vrlo vjerojatno ostati u Hajduku do ljeta.

- Mario se sviđa treneru Edoardu Reji, koji se raspitivao za njega, no Lazio za sada nije povukao nijedan konkretan potez – tvrde nam oni koji pokušavaju spojiti sve tri strane.

Do kraja prijelaznog roka u Europi ostalo je još samo pet dana, a Hajduk nije napravio nijedan transfer. Vrijeme istječe, a zasad nema konkretnog posla koji bi napunio kronično praznu blagajnu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I za drugu dvojicu igrača, od kojih bi Hajduk mogao računati na ozbiljnu odštetu, Jeana Kouassija, za kojeg je zainteresiran Basel, te Lovru Kalinića, koji je dobrim obranama privukao dosta pozornosti, nema također konkretnih ponuda.

Još uvijek su u izlogu i Mario Maloča, za kojeg ima nekoliko ponuda iz Ukraine, no niti jedna ne zadovoljava sve u trokutu Hajduk – menadžer Franjo Pašalić – Maloča, te Avdija Vršajević, za kojeg Hajduk od Sivasspora očekuje više od 500.000 eura. 

Još uvijek nisu dogovorene ni posudbe Tomislava Kiša u Dugopolje, kao ni Tonća Mujana, koji ima ponudu iz Italije, no Hajduk za njega traži veću odštetu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi