To je to što me zanima!

Marin Tomasov se u Zagrebu sastao sa Zdravkom Mamićem

Zdravko Mamić me nazvao i zamolio da se nađu, da nakratko porazgovaraju i ja sam mu to odobrio. Nema razloga da ne popričaju, priznao nam je Reno Sinovčić
Vidi originalni članak

Marin Tomasov sastao se danas na Maksimiru s izvršnim predsjednikom Dinama Zdravkom Mamićem. Vijest zvuči pomalo senzacionalno, no činjenicu da se još uvijek aktualni igrač Hajduka sastao s prvim čovjekom Dinama na Maksimiru potvrdio nam je njegov zastupnik Reno Sinovčić.

- Marin je u Zagreb putovao privatno, vodio je kćerkicu na pregled. Zdravko me nazvao i zamolio da se nađu, da nakratko porazgovaraju i ja sam mu to odobrio. Nema razloga da ne popričaju – priznao nam je Sinovčić.

Po njemu, sastanak s Mamićem ne znači kako će Tomasov na ljeto i završiti u Dinamu.

- Nakon što Marin dobije raskid ugovora s Hajdukom na Arbitraži, sve su opcije otvorene, no za sada ne bih ništa konkretnije govorio na tu temu. Sigurno je da nisu ništa ni dogovorili niti potpisali – tvrdi Sinovčić.

Sastanak Tomasova i Mamića je posve legitiman jer Tomasovu na ljeto istječe ugovor s Hajdukom, te može slobodno pregovarati, pa čak i potpisati ugovor s novim klubom.

Podsjetimo, za sutra je zakazana Arbitraža HNS-a, na kojoj bi se napokon trebala završiti ''slučaj Tomasov'', koji je zbog odbijanja produženja ugovora s Hajdukom stavljen ''na led'' i od jeseni ne igra.

- Ako smo svi jednaki pred zakonom i ako u Hrvatskoj vladaju zakoni, od sutra će Tomasov postati slobodan igrač – kaže Sinovčić i dodaje:

- Vjerujem da će Arbitraža dati za pravo i Marinu, pogotovo zato jer je Hajduk i dalje nezainteresiran da se cijeli slučaj riješi.

Tomasov bi, tvrdi Sinovčić, do kraja sezone trebao nositi dres Zadra.

- Nama će dobro doći njegova pomoć, a njemu će dobro doći par utakmica. A onda na ljeto, opet ''trbuhom za kruhom''.

Dinamo?

- Znate kako je kod nas, ulica sve zna i puno toga unaprijed riješi, a poslije se ispostavi da je nešto sasvim drugo točno – nasmijao se tajnoviti Sinovčić.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • DANNYBOY_1 17.04.2012.

    DINAMO-ZAGREB!!!!

  • the-bossko 17.04.2012.

    ja ne razumijem kako sebe neko može nazivati navijačem Hajduka , i onda pljuvati po istome ????? P.S. to mogu samo dinamovci !

  • goku 17.04.2012.

    igrao bi marin i za malo para u hajduku ali reni ne odgovara

Komentiraj...
Vidi sve komentare