Obavijesti

Sport

Komentari 54

Marin Tomasov se u Zagrebu sastao sa Zdravkom Mamićem

Marin Tomasov se u Zagrebu sastao sa Zdravkom Mamićem
1

Zdravko Mamić me nazvao i zamolio da se nađu, da nakratko porazgovaraju i ja sam mu to odobrio. Nema razloga da ne popričaju, priznao nam je Reno Sinovčić

VIDEO

Marin Tomasov sastao se danas na Maksimiru s izvršnim predsjednikom Dinama Zdravkom Mamićem. Vijest zvuči pomalo senzacionalno, no činjenicu da se još uvijek aktualni igrač Hajduka sastao s prvim čovjekom Dinama na Maksimiru potvrdio nam je njegov zastupnik Reno Sinovčić.

- Marin je u Zagreb putovao privatno, vodio je kćerkicu na pregled. Zdravko me nazvao i zamolio da se nađu, da nakratko porazgovaraju i ja sam mu to odobrio. Nema razloga da ne popričaju – priznao nam je Sinovčić.

Po njemu, sastanak s Mamićem ne znači kako će Tomasov na ljeto i završiti u Dinamu.

- Nakon što Marin dobije raskid ugovora s Hajdukom na Arbitraži, sve su opcije otvorene, no za sada ne bih ništa konkretnije govorio na tu temu. Sigurno je da nisu ništa ni dogovorili niti potpisali – tvrdi Sinovčić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sastanak Tomasova i Mamića je posve legitiman jer Tomasovu na ljeto istječe ugovor s Hajdukom, te može slobodno pregovarati, pa čak i potpisati ugovor s novim klubom.

Podsjetimo, za sutra je zakazana Arbitraža HNS-a, na kojoj bi se napokon trebala završiti ''slučaj Tomasov'', koji je zbog odbijanja produženja ugovora s Hajdukom stavljen ''na led'' i od jeseni ne igra.

- Ako smo svi jednaki pred zakonom i ako u Hrvatskoj vladaju zakoni, od sutra će Tomasov postati slobodan igrač – kaže Sinovčić i dodaje:

- Vjerujem da će Arbitraža dati za pravo i Marinu, pogotovo zato jer je Hajduk i dalje nezainteresiran da se cijeli slučaj riješi.

Tomasov bi, tvrdi Sinovčić, do kraja sezone trebao nositi dres Zadra.

- Nama će dobro doći njegova pomoć, a njemu će dobro doći par utakmica. A onda na ljeto, opet ''trbuhom za kruhom''.

Dinamo?

- Znate kako je kod nas, ulica sve zna i puno toga unaprijed riješi, a poslije se ispostavi da je nešto sasvim drugo točno – nasmijao se tajnoviti Sinovčić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi