To je to što me zanima!

Martić lako s debitanticom, sad slijedi derbi s hrvatskim štihom

Bio je to prvi susret Galfi i Martić koja je udahnula malo zraka nakon tri vezana (poraza. Dućanku je jako dobro služio servis (osam aseva, 72 posto ubačaja prvog), jednako je dobro igrala i na servisu Mađarice, inače debitantice na Grand Slamu
Vidi originalni članak

Petra Martić spasila je obraz hrvatskog tenisa na US Openu. Tko zna što bi bilo da je još i ona morala na teren u ponedjeljak, crni ponedjeljak za hrvatski tenis u kojemu su se od US Opena odmah oprostili Donna Vekić, Ana Konjuh, Ivo Karlović i Marin Čilić. Najbolja hrvatska tenisačica, srećom, igrala je tek u utorak premda vjerojatno ni ona nije mislila da će već tada ostati jedina pod hrvatskom zastavom u New Yorku. I ostat će još barem još jedan meč jer u prvom je kolu riješila mađarsku kvalifikanticu Dalmu Galfi (WTA 152), bez veće drame. Završilo je 6-3, 6-2 za 78 minuta.

KAKAV PEH Čilić imao 2-0 u setovima pa prvi put u karijeri predao meč! US OPEN Brzi kraj za Anu i Donnu: Imale na dlanu prvi set pa sve izgubile

Bio je to prvi susret Galfi i Martić koja je udahnula malo zraka nakon tri vezana (poraza. Dućanku je jako dobro služio servis (osam aseva, 72 posto ubačaja prvog), jednako je dobro igrala i na servisu Mađarice, inače debitantice na Grand Slamu.

Daleko će zanimljivije biti ono što ćemo gledati u drugom kolu, derbi s hrvatskim štihom. Martić ide na Ajlu Tomljanović, Zagrepčanku s australskom putovnicom, ona je protiv Amerikanke Volynets izgubila tek gem manje. Igrale su dosad dva puta, ali prije cijelog desetljeća. Martić je dobila oba puta, 2010. u Indian Wellsu i godinu kasnije na Australian Openu. Davna vremena.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZVIJEZDE VRIŠTE S DANIJELOM MARTINOVIĆ I JELENOM LEŠIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 7

  • JasnaGaljer 01.09.2021.

    Da, zašto se nikada ne piše o parovima.... svi naši ispali hahah ....a parovi Mektić-Pavić i naši tenisači koji igraju u parovima s nekim u paru kao Dodig i ostali.... zar oni nisu vrijedni spomena?

  • Karlo Marić 31.08.2021.

    Hvala Bogu da je netko i dobio.Sve nade polažemo u Mektića i Pavića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare