To je to što me zanima!

Masovna tučnjava na terenu: Sudac podijelio osam crvenih!

U 85. minuti susreta jedni na druge su nasrnuli treneri, rezervni igrači, ma svi. Suci su nakon 10 minuta uspjeli razdvojiti igrače, a onda je glavni sudac dao po četiri crvena kartona svakoj momčadi...
Vidi originalni članak

Utakmicu 2. kola grupe E Copa Libertadores između gradskih rivala iz Porto Alegrea, Gremija i Internacionala (0-0) obilježili su veliki neredi na terenu zbog kojih je sudac pokazao čak osam crvenih kartona. 

Naime, u 85. minuti susreta jedni na druge su nasrnuli treneri, rezervni igrači, ma svi. Suci su nakon 10 minuta uspjeli razdvojiti igrače, a onda je glavni sudac dao po četiri crvena kartona svakoj momčadi. 

POGLEDAJTE VIDEO Legenda Rangersa se tukla na ulici, a žena vrištala - 'Nemoj!'

U Gremiju su isključeni Henrique, Miranda, Luciano i Pepe, dok su među protivnicima pocrvenili Cuesta, Edenilson, Moisés i Bruno Praxedes.

VIDEO: SMIJEH Nabaci petaka: CR7 pozdravio navijače... kojih tamo nije bilo

Inače, obje momčadi imaju jednak broj bodova u skupini E  - četiri - i dijele prvo mjesto.

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • danko1471991 13.03.2020.

    Gledao utakmicu, 3 crvena za Gremio i 3 za International i još dvojica s klupe, igrali su 7 na 7 naravno plus golmani... bas je bilo zakon kad su se počeli kefati, nevjerojatno koliko njima malo treba da se započne fajt( bas su strastveni oko nogometa)... kao i u hokeju sudac pustio da se sve smiri i onda dijelio kartone, dosta dugo je trajalo pa se morala i vojska spustiti do terena, ali nisu morali intervenirati jer se ipak smirilo...

  • Mr_Choc 13.03.2020.

    Kako bi lijepo bilo znati u kojoj se zemlji ovo dogodilo...

  • 13.03.2020.

    Od svega ovog jedan posten udarac nisam vidio

Komentiraj...
Vidi sve komentare