Obavijesti

Sport

Komentari 3

Legenda Rangersa se tukla na ulici, a žena vrištala - 'Nemoj!'

Legenda Rangersa se tukla na ulici, a žena vrištala - 'Nemoj!'
14

Iako je i sam završio na podu, Nacho je i dalje pokušao pobijediti u tučnjavi pa je tako pokušao nasrnuti još jednom na čovjeka u trenirci, ali nije uspio jer su ga njegovi prijatelji i prijateljice spriječili

VIDEO

Legenda Rangersa Nacho Novo (40) upao je u uličnu tučnjavu. U društvu su bile i žene i muškarci, a dok su Nacho i njegov prijatelj protivnika prislonili na obližnji izlog Hunter ulice škotskog grada i udarali šakama, žena je ubrzanim korakom pokušala doći do Nacha i zaustaviti ga. 

Čuje se kako mu viče:

- Nacho, nemoj, stani? Što to dovraga radiš? Recite mu da odj*be - vikala je ona, ali Nacho je bio iznimno raspoložen za tučnjavu vjerojatno nakon izlaska u East Kilbridu, pišu engleski mediji.

Iako je i sam završio na podu, Nacho je i dalje pokušao pobijediti u tučnjavi pa je tako pokušao nasrnuti još jednom na čovjeka u trenirci, ali nije uspio jer su ga njegovi prijatelji i prijateljice spriječili i odveli na drugu stranu ulice. 

POGLEDAJTE VIDEO INCIDENTA:

Pokretanje videa...

01:08

Inače, Nacho je donedavno bio vlasnik kafića nazvanog 'NN10' po njegovim inicijalima i broju na dresu za vrijeme igračke karijere. Sada je taj kafić prepustio svome poslovnom partneru i najavio kako se on okreće trenerskoj karijeri. Kafić će i dalje biti glavna točka okupljanja navijača Rangerska, ali novo ime će mu biti '3 Cheers'.

Tu je odluku donio nakon što se morao ispričati svome partneru i zaposlenicima zbog toga što je pozvao navijače da bojkotiraju taj bar statusom na društvenim mrežama. 

Soccer - Clydesdale Bank Scottish Premier League - Rangers v Motherwell - Ibrox

Inače, Novo je u Rangersima proveo šest sezona u kojima je ukupno nastupio 179 puta i zabio 47 golova, a u svojoj posljednjoj sezoni u Glasgowu uspio je osvojiti dvostruku krunu. Prije toga je s Rangersima još dva puta osvajao prvenstvo, jednom kup i jednom liga kup  Ukupno je u karijeri za sve klubove i sva natjecanja odigrao 368 utakmica i zabio 84 gola te 29 puta asistirao.

Nacho Novo illness
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini