To je to što me zanima!

McGregor šokirao iznenadnom odlukom: Opraštam se od MMA

Conor McGregor je posljednju borbu imao u listopadu 2018. godine, a pobijedio ga je Khabib Nurmagomedov. Nakon borbe je do okršaja među borcima, a Irac je u siječnju suspendiran na šest mjeseci
Vidi originalni članak

Conor McGregor (30) se oprostio od MMA! Irski borac potpuno neočekivanu odluku objavio je na svom Twitteru.

- Danas sam se odlučio oprostiti od MMA. Svim bivšim kolegama želim sreće dalje u natjecanju, a ja se priključujem bivšim partnerima koji su već u mirovini. Pina Colade od mene, dečki - napisao je McGregor.

Bivši UFC prvak je posljednju borbu imao u listopadu 2018. godine, a pobijedio ga je Khabib Nurmagomedov. Nakon borbe je do okršaja među borcima, a McGregor je u siječnju suspendiran na šest mjeseci.

Prije desetak dana Conor je uhićen tijekom odmora u Miamiju zbog napada na obožavatelja koji ga je pokušao fotografirati. Izgubio je  živce, istrgnuo 22-godišnjaku mobitel iz ruke i razbio ga. Američka policija ga je privela, a pušten je nakon plaćene jamčevine.

Na odmoru je bio sa suprugom Dee Devlin i jednogodišnjim sinom Conorom Juniorom, a samo dan ranije ušao je u kavez s opasnim aligatorom.

Prošle je godine irski MMA borca osuđen na pet dana društveno korisnog rada i obaveznu psiho-terapiju zbog problema sa kontrolom bijesa nakon što je napao autobus u kojem su se vozili njegove kolege, UFC borci.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Josip Joe Milovich 26.03.2019.

    Podvio rep

  • Obi-Wan Kenobi 26.03.2019.

    Uzeo ga alkohol i noćni život.

  • Mthesecond 26.03.2019.

    On je vise pozer nego sto je neka klasa u tom sportu..Prenapuhan lik..Eto njega opet skoro,ovo je dobra najava za neku iducu borbu :)) Takticko povlacenje :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare