To je to što me zanima!

Medvjedi dobili, za Zanoškog u Ledenoj prvih 10 minuta tišine

Medveščak je slavio protiv Innsbrucka 3-0. U Ledenoj dvorani prvih 10 minuta ogleda proteklo je u tišini. Poruka je to navijača upravi kluba glede odlaska Toma Zanoškog
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka u Ledenoj dvorani pobijedili su Innsbruck 3-0. Prvih 10 minuta utakmice publika u Ledenoj je šutjela. Bila je to poruka upravi kluba i znak protesta glede odlaska Toma Zanoškog iz "medvjeđeg brloga".

Podsjećamo, Tom Zanoški, jedan od najsrčanijih hokejaša Medveščaka i ljubimac navijača sporazumno je raskinuo ugovor s "medvjedima" zbog sukoba s trenerom Martyjem Raymondom te potpisao za KAC.

Prvih 10 minuta utakmice u Ledenoj vladala je potpuna tišina. A onda je počelo navijanje uz poruke upravi kluba. Transparentima "Tom Zanoški" i "This is Zagreb, not Las Vegas", navijači su poručili upravi što misle o odlasku Toma Zanoškog.

- Platili su ulaznicu i mogu vikati što žele. Transparenti nisu sigurni bili upereni protiv mene, jer ja nisam iz Las Vegasa - rekao je vidno ljutit i razočaran Raymond.

Na jednom je transparentu pisalo "reprezentacija = svetinja". Odlaskom Toma Zanoškog propala je priča da on jednog dana zaigra za Hrvatsku. Da bi se to ostvarilo, Zanoški je trebao odigrati najmanje tri sezone u Hrvatskoj. 

"Medvjedi" su bez Zanoškog, ali i bez većih problema slavili protiv Innsbrucka. Miller, Buck i Koren zabili su za laganu 3-0 pobjedu, treću zaredom. Idemo li prema novom pobjedničkom nizu "medvjeda"?

‘Medvjedi’ će na dresu nositi fotke navijača

Čelnici Medveščaka rekli su navijačima da pošalju svoje fotografije. Izvlačenjem će odabrati 2000 sretnika, čije će fotke staviti na dresove. Hokejaši Medveščaka nosit će ih na pet utakmica tijekom siječanjskog Ice Fevera u Areni. Svoje fotke mogu slati na medvescakizbliza.com.

Medveščak je dobio i pojačanje, kanadskog napadača Francoisa Boucharda (24), mlađeg brata NHL veterana iz Minnesote Pierre-Marca Boucharda. Pet sezona igrao je u AHL-u, u Hershey Bearsima, i s njima osvojio dva naslova prvaka.

Ebel, 31. kolo:

Medveščak - Innsbruck 3-0

Idi na 24sata

Komentari 26

  • marko766 19.12.2012.

    haha kako smiješna "navijačka skupina" ako ih tako uopće i možemo zvati.. Hahaha this is Zagreb not Las Vegas, pa presmiješno lol, a mi bi sa našim dečkima konkuirarali ko repka Zanzibara Rusiji lol. Bože budala..Jel moguće ovo ?!?! Sve oko tog Medveščaka mi se počinje gadit, već dulje vrijeme mislim da je Sektor B k od ovce samo ovim svojim glupostima to potvrđuju, bježim što dalje od njih na tribinama ! Vidimo se u Areni. SPortski pozdrav :)

  • DanielSkrlec 19.12.2012.

    Zanoski se nije posvadao s trenerom nego mu je kac da nemoralnu ponudu. neznam zasto mi pravimo sveca od njega a ostavio nas je bez napadaca na pola sezone

  • dani1975 19.12.2012.

    svaki čast bravo pobijedio medvjedi

Komentiraj...
Vidi sve komentare