Obavijesti

Sport

Komentari 26

Medvjedi dobili, za Zanoškog u Ledenoj prvih 10 minuta tišine

Medvjedi dobili, za Zanoškog u Ledenoj prvih 10 minuta tišine
7

Medveščak je slavio protiv Innsbrucka 3-0. U Ledenoj dvorani prvih 10 minuta ogleda proteklo je u tišini. Poruka je to navijača upravi kluba glede odlaska Toma Zanoškog

VIDEO

Hokejaši Medveščaka u Ledenoj dvorani pobijedili su Innsbruck 3-0. Prvih 10 minuta utakmice publika u Ledenoj je šutjela. Bila je to poruka upravi kluba i znak protesta glede odlaska Toma Zanoškog iz "medvjeđeg brloga".

Podsjećamo, Tom Zanoški, jedan od najsrčanijih hokejaša Medveščaka i ljubimac navijača sporazumno je raskinuo ugovor s "medvjedima" zbog sukoba s trenerom Martyjem Raymondom te potpisao za KAC.

Prvih 10 minuta utakmice u Ledenoj vladala je potpuna tišina. A onda je počelo navijanje uz poruke upravi kluba. Transparentima "Tom Zanoški" i "This is Zagreb, not Las Vegas", navijači su poručili upravi što misle o odlasku Toma Zanoškog.

- Platili su ulaznicu i mogu vikati što žele. Transparenti nisu sigurni bili upereni protiv mene, jer ja nisam iz Las Vegasa - rekao je vidno ljutit i razočaran Raymond.

Na jednom je transparentu pisalo "reprezentacija = svetinja". Odlaskom Toma Zanoškog propala je priča da on jednog dana zaigra za Hrvatsku. Da bi se to ostvarilo, Zanoški je trebao odigrati najmanje tri sezone u Hrvatskoj. 

"Medvjedi" su bez Zanoškog, ali i bez većih problema slavili protiv Innsbrucka. Miller, Buck i Koren zabili su za laganu 3-0 pobjedu, treću zaredom. Idemo li prema novom pobjedničkom nizu "medvjeda"?

‘Medvjedi’ će na dresu nositi fotke navijača

Čelnici Medveščaka rekli su navijačima da pošalju svoje fotografije. Izvlačenjem će odabrati 2000 sretnika, čije će fotke staviti na dresove. Hokejaši Medveščaka nosit će ih na pet utakmica tijekom siječanjskog Ice Fevera u Areni. Svoje fotke mogu slati na medvescakizbliza.com.

Medveščak je dobio i pojačanje, kanadskog napadača Francoisa Boucharda (24), mlađeg brata NHL veterana iz Minnesote Pierre-Marca Boucharda. Pet sezona igrao je u AHL-u, u Hershey Bearsima, i s njima osvojio dva naslova prvaka.

Ebel, 31. kolo:

Medveščak - Innsbruck 3-0

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica