To je to što me zanima!

Lev je utišao Ledenu dvoranu: Česi zabili 'petardu' u Zagrebu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Medveščak je izgubio od praškog Leva 5-2 u Ledenoj dvorani. Česi su poveli s 3-0 u doigravanju i samo ih jedna pobjeda dijeli od prolaska. 'Medvjedi' nisu mogli ništa...
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka nadomak su ispadanja iz doigravanja KHL-a. Nakon što su izgubili prve dvije utakmice u seriji protiv praškog Leva u Češkoj, "medvjedi" nisu imali više sreće ni u Zagrebu. Lev je slavio 5-2 i poveo 3-0 u seriji.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prve dvije trećine igrali smo dobro. Borili smo se. Ali u trećoj trećini sve se mijenja, a to nam se stalno događa. Tako smo padali i u prethodne dvije utakmice. Sutra moramo dobiti utakmicu. Ponekad igrači daju najviše baš kad je najpotrebnije. Pogledat ćemo snimku i vidjeti gdje smo pogriješili - rekao je trener Medveščaka, Mark French.

Sutra (utorak 19.30 sati), Lev će u Zagrebu imati prvu meč loptu. Lev jednostavno ne odgovara zagrebačkoj momčadi. Česi su slavili u svih pet međusobnih susreta protiv Medveščaka ove sezone.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon 0-0 u prvoj trećini, drugih 20 minuta bilo je vatreno. Lev je poveo 2-0, ali Medveščak se sjajno vratio na 2-2.

Saša Martinović fenomenalno je zabio kazneni udarac za izjednačenje, ali u posljednjoj dionici igre "medvjedima" je ponestalo snage.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lev je jednostavno bolja momčad. Česi ponovno odlaze na dva gola prednosti i tu više nije bilo šanse za preokret. Medveščak će imati priliku smanjiti rezultat sutra u isto vrijeme, a onda serija seli u Češku.

KHL, doigravanje, 3. utakmica:

Medveščak - Lev 2-5

Treća trećina 2-5

  • KRAJ UTAKMICE Praški Lev još jedanput je slavio protiv Medveščaka. Lev je pobijedio 5-2 u Zagrebu i poveo 3-0 u seriji doigravanja KHL-a. Čehe dijeli samo jedna pobjeda od prolaska dalje. Lev je u svih pet međusobnih utakmica protiv Medveščaka ove sezone na kraju slavio.
  • 19' GOOOL! Lev je zabio još jedan gol. Gosti iz Praga vode 5-2. Do kraja utakmice je nešto više od minutu. Izvjesno je da će Lev povesti 3-0 u seriji i Medveščak čeka težak posao.
  • 17' GOOOL! Praški Lev poveo je 4-2. Gosti opet imaju dva gola prednosti, ali ovoga puta teško će se "medvjedi" vratiti. Do kraja utakmice ostalo je samo nešto više od tri minute. Lev je pred pobjedom u Ledenoj dvorani.
  • 10' GOOOL! Lev ponovno vodi. Sjajan udarac Ullstroma, nitko nije izašao na njega i Lev zabija za 3-2.
  • Sva četiri gola na utakmici pala su u drugoj trećini. Medveščak je bio sjajan na početku utakmice, ali pritisak nije urodio plodom. Potom je Lev u drugoj dionici igre zabio za 2-0 da bi se "medvjedi" ekspresno vratili na 2-2.
  • POČELA JE TREĆA TREĆINA Medveščak se fantastično vratio i od 0-2 došao do 2-2. Slijedi posljednjih 20 minuta igre u trećoj utakmici doigravanja u KHL-u. Praški Lev vodi 2-0 u seriji.

Druga trećina 2-2

  • KRAJ DRUGE TREĆINE Medveščak se vratio u igru. Lev je poveo 2-0, ali uporni "medvjedi" vraćaju se i preko Kane i Martinovića dolaze do 2-2. Posebno je lijep gol bio Saše Martinovića koji je fantastično izveo kazneni udarac.
  • 20' GOOOOOL! Saša Martinović vrhunski je izveo kazneni udarac i zabio za 2-2!
  • 19' PENAL ZA MEDVEŠČAK Saša Martinović krenuo je u kontru, jedan od igrača gostiju ga je zaustavio prekršajem i sudac je pokazao na centar. Martinović će imati šansu iz kaznenog udarca.
  • 18' Teška situacija za Medveščak. Gosti imaju pet na tri. Fantastični Barry Brust spasio je "medvjede" koji su se uspjeli obraniti s tri igrača. To je dodatan poticaj za Medveščak koji će u trećoj trećini ići na sve ili ništa.
  • 17' GOOOL! Medveščak je ekspresno zabio za smanjenje vodstva. Samo minutu nakon gola Leva za 2-0, Boyd Kane je sretni strijelac za 1-2. Konačno je Medveščak zabio gol što je podiglo navijače u Ledenoj dvorani.
  • 16' GOOOL! Lev vodi 2-0! Kakav je gol zabio Repik... Pak je bio u zraku, a hokejaš Leva opalio je poput bejzbolaša i pogodio za povećanje vodstva. Suci su provjerili gol preko video snimke i pokazali na centar. Medveščak je u problemima...
  • 12' GOOOL! Lev vodi 1-0 u Ledenoj dvorani. Thörnberg je strijelac za goste. Brust je obranio kontru, ali u nastavku akcije hokejaši Leva iz trećeg pokušaja zabijaju za vodstvo i to s igračem manje.
  • Polovica igre u drugoj trećini, ali i dalje nema golova. Navijači pokušavaju podići "medvjede" navijanjem, ali zagrebačka momčad zasad ne uspijeva otključati gostujući gol.
  • Nije uspio Lev iskoristiti igrača više, kao ni Medveščak koju minutu kasnije. Dosta pogrešaka u drugoj trećini. Prošlo je pet minuta igre u drugoj trećini. Navijači u Ledenoj dvorani još čekaju prvi gol na utakmici.
  • POČELA JE DRUGA TREĆINA. Medvjedi kreću s igračem manje jer je u posljednjoj minuti prve dionice igre isključen Jonathan Cheechoo.

Prva trećina 0-0

  • KRAJ PRVE TREĆINE Medveščak i Lev igraju 0-0 nakon prvih 20 minuta. "Medvjedi" su imali inicijativu, na početku i na kraju trećine imali su igrača više, ali pak nije htio u mrežu. Praški Lev slavio je protiv Medveščaka u sve četiri utakmice ove sezone. Gosti iz Praga imaju 2-0 u doigravanju i Medveščak danas i sutra ima šansu izjednačiti.
  • Četiri minute prije kraja prve trećine 0-0. Medveščak je bio bolji u otvaranju utakmice, ali nije uspio zabiti. Lev se diže i uspostavlja kontrolu nakon 7,8 minuta.
  • 9' STATIVA SPAŠAVA BRUSTA Dosta je sreće imao Barry Brust na golu Medveščaka. Lev je bio u protunapadu i pogodio je stativu. Malo je stao Medveščak, nisu uspjeli zabiti u prvim minutama utakmice i Lev bolje stoji na ledu nego na početku utakmice.
  • Navalio je Medveščak, ali Lev zasad odolijeva svim napadima. Medveščak je imao igrača više, nije ga iskoristio, a u prvih pet, šest minuta golman Leva najzaposleniji je čovjek u dvorani.
  • Odlična atmosfera u Ledenoj dvorani. Medveščak je žestoko krenuo na goste iz Praga i već nakon dvije minute izborio prvo isključenje. "Medvjedi" moraju dobiti jer 0-3 teško se može preokrenuti u KHL-u.
  • 1': Počela je utakmica u Ledenoj dvorani Doma sportova! Medveščak igra treću utakmicu doigravanja u KHL-u. Praški Lev vodi 2-0 nakon dvije domaće pobjede. "Medvjedi" sad igraju dvije utakmice zaredom kod kuće što je šansa da izjednače seriju koja se igra na četiri pobjede.
Idi na 24sata

Komentari 60

  • stric Bedanec 11.03.2014.

    To ti je tak kad si namještaš protiv koga ćeš igrati, pa ti se obije o glavu.

  • Fredy_1 11.03.2014.

    Svaka čast Medvešćaku, ali Lev je vrhunska momčad i zasluženo seu dobili sve tri utakmice.

  • DenisB_1 11.03.2014.

    Što je tu je....idemo dalje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare