Obavijesti

Sport

Komentari 60

Lev je utišao Ledenu dvoranu: Česi zabili 'petardu' u Zagrebu

Lev je utišao Ledenu dvoranu: Česi zabili 'petardu' u Zagrebu
9

Medveščak je izgubio od praškog Leva 5-2 u Ledenoj dvorani. Česi su poveli s 3-0 u doigravanju i samo ih jedna pobjeda dijeli od prolaska. 'Medvjedi' nisu mogli ništa...

VIDEO

Hokejaši Medveščaka nadomak su ispadanja iz doigravanja KHL-a. Nakon što su izgubili prve dvije utakmice u seriji protiv praškog Leva u Češkoj, "medvjedi" nisu imali više sreće ni u Zagrebu. Lev je slavio 5-2 i poveo 3-0 u seriji.

Pokretanje videa...

Ivan Radnić/24sata VIDEO

- Prve dvije trećine igrali smo dobro. Borili smo se. Ali u trećoj trećini sve se mijenja, a to nam se stalno događa. Tako smo padali i u prethodne dvije utakmice. Sutra moramo dobiti utakmicu. Ponekad igrači daju najviše baš kad je najpotrebnije. Pogledat ćemo snimku i vidjeti gdje smo pogriješili - rekao je trener Medveščaka, Mark French.

Sutra (utorak 19.30 sati), Lev će u Zagrebu imati prvu meč loptu. Lev jednostavno ne odgovara zagrebačkoj momčadi. Česi su slavili u svih pet međusobnih susreta protiv Medveščaka ove sezone.

Pokretanje videa...

Ivan Radnić/24sata VIDEO

Nakon 0-0 u prvoj trećini, drugih 20 minuta bilo je vatreno. Lev je poveo 2-0, ali Medveščak se sjajno vratio na 2-2.

Saša Martinović fenomenalno je zabio kazneni udarac za izjednačenje, ali u posljednjoj dionici igre "medvjedima" je ponestalo snage.

Pokretanje videa...

Ivan Radnić/24sata VIDEO

Lev je jednostavno bolja momčad. Česi ponovno odlaze na dva gola prednosti i tu više nije bilo šanse za preokret. Medveščak će imati priliku smanjiti rezultat sutra u isto vrijeme, a onda serija seli u Češku.

KHL, doigravanje, 3. utakmica:

Medveščak - Lev 2-5

Treća trećina 2-5

  • KRAJ UTAKMICE Praški Lev još jedanput je slavio protiv Medveščaka. Lev je pobijedio 5-2 u Zagrebu i poveo 3-0 u seriji doigravanja KHL-a. Čehe dijeli samo jedna pobjeda od prolaska dalje. Lev je u svih pet međusobnih utakmica protiv Medveščaka ove sezone na kraju slavio.
  • 19' GOOOL! Lev je zabio još jedan gol. Gosti iz Praga vode 5-2. Do kraja utakmice je nešto više od minutu. Izvjesno je da će Lev povesti 3-0 u seriji i Medveščak čeka težak posao.
  • 17' GOOOL! Praški Lev poveo je 4-2. Gosti opet imaju dva gola prednosti, ali ovoga puta teško će se "medvjedi" vratiti. Do kraja utakmice ostalo je samo nešto više od tri minute. Lev je pred pobjedom u Ledenoj dvorani.
  • 10' GOOOL! Lev ponovno vodi. Sjajan udarac Ullstroma, nitko nije izašao na njega i Lev zabija za 3-2.
  • Sva četiri gola na utakmici pala su u drugoj trećini. Medveščak je bio sjajan na početku utakmice, ali pritisak nije urodio plodom. Potom je Lev u drugoj dionici igre zabio za 2-0 da bi se "medvjedi" ekspresno vratili na 2-2.
  • POČELA JE TREĆA TREĆINA Medveščak se fantastično vratio i od 0-2 došao do 2-2. Slijedi posljednjih 20 minuta igre u trećoj utakmici doigravanja u KHL-u. Praški Lev vodi 2-0 u seriji.

Druga trećina 2-2

  • KRAJ DRUGE TREĆINE Medveščak se vratio u igru. Lev je poveo 2-0, ali uporni "medvjedi" vraćaju se i preko Kane i Martinovića dolaze do 2-2. Posebno je lijep gol bio Saše Martinovića koji je fantastično izveo kazneni udarac.
  • 20' GOOOOOL! Saša Martinović vrhunski je izveo kazneni udarac i zabio za 2-2!
  • 19' PENAL ZA MEDVEŠČAK Saša Martinović krenuo je u kontru, jedan od igrača gostiju ga je zaustavio prekršajem i sudac je pokazao na centar. Martinović će imati šansu iz kaznenog udarca.
  • 18' Teška situacija za Medveščak. Gosti imaju pet na tri. Fantastični Barry Brust spasio je "medvjede" koji su se uspjeli obraniti s tri igrača. To je dodatan poticaj za Medveščak koji će u trećoj trećini ići na sve ili ništa.
  • 17' GOOOL! Medveščak je ekspresno zabio za smanjenje vodstva. Samo minutu nakon gola Leva za 2-0, Boyd Kane je sretni strijelac za 1-2. Konačno je Medveščak zabio gol što je podiglo navijače u Ledenoj dvorani.
  • 16' GOOOL! Lev vodi 2-0! Kakav je gol zabio Repik... Pak je bio u zraku, a hokejaš Leva opalio je poput bejzbolaša i pogodio za povećanje vodstva. Suci su provjerili gol preko video snimke i pokazali na centar. Medveščak je u problemima...
  • 12' GOOOL! Lev vodi 1-0 u Ledenoj dvorani. Thörnberg je strijelac za goste. Brust je obranio kontru, ali u nastavku akcije hokejaši Leva iz trećeg pokušaja zabijaju za vodstvo i to s igračem manje.
  • Polovica igre u drugoj trećini, ali i dalje nema golova. Navijači pokušavaju podići "medvjede" navijanjem, ali zagrebačka momčad zasad ne uspijeva otključati gostujući gol.
  • Nije uspio Lev iskoristiti igrača više, kao ni Medveščak koju minutu kasnije. Dosta pogrešaka u drugoj trećini. Prošlo je pet minuta igre u drugoj trećini. Navijači u Ledenoj dvorani još čekaju prvi gol na utakmici.
  • POČELA JE DRUGA TREĆINA. Medvjedi kreću s igračem manje jer je u posljednjoj minuti prve dionice igre isključen Jonathan Cheechoo.

Prva trećina 0-0

  • KRAJ PRVE TREĆINE Medveščak i Lev igraju 0-0 nakon prvih 20 minuta. "Medvjedi" su imali inicijativu, na početku i na kraju trećine imali su igrača više, ali pak nije htio u mrežu. Praški Lev slavio je protiv Medveščaka u sve četiri utakmice ove sezone. Gosti iz Praga imaju 2-0 u doigravanju i Medveščak danas i sutra ima šansu izjednačiti.
  • Četiri minute prije kraja prve trećine 0-0. Medveščak je bio bolji u otvaranju utakmice, ali nije uspio zabiti. Lev se diže i uspostavlja kontrolu nakon 7,8 minuta.
  • 9' STATIVA SPAŠAVA BRUSTA Dosta je sreće imao Barry Brust na golu Medveščaka. Lev je bio u protunapadu i pogodio je stativu. Malo je stao Medveščak, nisu uspjeli zabiti u prvim minutama utakmice i Lev bolje stoji na ledu nego na početku utakmice.
  • Navalio je Medveščak, ali Lev zasad odolijeva svim napadima. Medveščak je imao igrača više, nije ga iskoristio, a u prvih pet, šest minuta golman Leva najzaposleniji je čovjek u dvorani.
  • Odlična atmosfera u Ledenoj dvorani. Medveščak je žestoko krenuo na goste iz Praga i već nakon dvije minute izborio prvo isključenje. "Medvjedi" moraju dobiti jer 0-3 teško se može preokrenuti u KHL-u.
  • 1': Počela je utakmica u Ledenoj dvorani Doma sportova! Medveščak igra treću utakmicu doigravanja u KHL-u. Praški Lev vodi 2-0 nakon dvije domaće pobjede. "Medvjedi" sad igraju dvije utakmice zaredom kod kuće što je šansa da izjednače seriju koja se igra na četiri pobjede.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja