To je to što me zanima!

Menalo 'putovao kroz vrijeme', a Sammir igrao s tatom i sinom

Mladi reprezentativac BiH Luka Menalo (24) bio je odličan u prvom kolu Hrvatskog kupa. I to u dresu dva različita kluba - za Dinamo je zabio tri gola kod Ferdinandovca (7-1), a za Rijeku dva kod Dilja (6-0)
Vidi originalni članak

Različiti datumi odigravanja, ali isto kolo. Hrvatski kup tako je donio nova uzbuđenja, ali i neke posebne događaje poput onog čiji je glavni lik Luka Menalo (24), igrač Dinama koji je trenutno na posudbi u Rijeci. S druge je strane, Sammir je danas zaigrao s drugom generacijom Šimića u karijeri. Prvo je igrao s Darijem (44) u Dinamu, a danas sa njegovim sinom Rokom Šimićem (17) u Lokomotivi.

Podsjetimo, Menalo je igrao za 'modre' u Ferdinandovcu gdje je tri puta tresao mrežu domaćina u 7-1 pobjedi, a nakon toga je otišao na posudbu u Rijeku. Međutim, Riječani su svoju utakmicu 1/16 finala Hrvatskog kupa trebali tek odigrati u Vinkovcima kod Dilja. A igrao je za njih i Luka te tako odradio svoj dio za povijest. 

Zabio je dva gola i za Rijeku protiv Dilja i u jednom kolu Kupa bio na listi strijelaca dva različita kluba. Luka je stigao u Rijeku uz moguće produženje posudbe, ali i mogući otkup ugovora te je na najljepši mogući način debitirao u dresu Riječana. Prije je bio na posudbi u Slaven Belupu, a prošlu sezonu i u ljubljanskoj Olimpiji.

POGLEDAJTE VIDEO: Neredi Torcide prije utakmice Kupa u Županji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

OSMINA FINALA KUPA Hajduk u goste bivšem prvaku! Dinamo u Rudeš, Rijeka i treću sezonu zaredom kod Varaždina?

Sammir je s Lokomotivom slavio u Maču sa 3-2, a upravo je Roko Šimić zabio gol za 1-0. Domaći su se vratili, pa je Pivarić zabio za vodstvo gostiju, a onda je Gaj izjednačio za produžetke u kojima Kovačević pogađa za 3-2 i prolaz Lokosa.

Podsjetimo, kostur ždrijeba slagao se tako da najbolji klub po koeficijentu gostuje kod 16., drugoplasirani kod 15. i tako dalje. Pa će branitelj naslova Rijeka gostovati kod pobjednika dvoboja Varaždin - Cibalia koji se igra ovu subotu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tony38 07.10.2020.

    ovaj pivaric nemoze u gaju iz maca igrat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare