To je to što me zanima!

Mercedes objavio sretnu vijest: Lewise, dobrodošao natrag!

Hamilton je početkom 2021. potpisao dvogodišnji ugovor s Mercedesom i želja za osmim naslovom i dalje je velika. To je, primjerice, smatrao i bivši britanski vozač Derek Warwick, a sada Mercedes potvrdio
Vidi originalni članak

Lewis Hamilton (37) nastavlja dalje. U Formuli 1. Iz njegovog Mercedesa potvrdili su da će njihova prva zvijezda voziti i sljedeće sezone.

- Dobrodošao nazad - napisali su.

Britanac je u nestvarnoj završnici prošle sezone u Abu Dhabiju izgubio naslov, Max Verstappen bio je taj koji se radovao, a mnogi su mislili da Hamilton neće moći prijeći preko toga i da će reći dosta.

Jedan krug dijelio ga je od osmog naslova svjetskog prvaka, od najboljeg u povijesti. Direktor utrke Michael Masi 'omogućio' je Verstappenu da promijeni gume nakon što se pet krugova prije kraja Nicholas Latifi zabio u zid i izazvao izlazak sigurnosnog automobila, zbog čega se Hamiltonova prednost pred Verstappenom potpuno istopila. Nizozemac je sve iskoristio i pretvorio u svoj debitantski naslov.

NEĆE ODUSTATI Ecclestone najavio da će Lewis u mirovinu, britanski vozač misli drugačije: Vratit će se još jači DOSTA MU JE Hamilton prodaje zvjerku od 10 milijuna eura: Postoji ih tek pet

- Nikad neće prijeći preko posljednje utrke. Ne mogu garantirati da će nastaviti voziti u Formuli 1. On nikada neće prevladati bol koju je prouzrokovala ta utrka. Nadam se da će ostatak tima moći proći kroz to sve - govorio je Wolff, prvi čovjek Mercedesa.

Hamilton je početkom 2021- potpisao dvogodišnji ugovor s Mercedesom i želja za osmim naslovom i dalje je velika. To je, primjerice, smatrao i bivši britanski vozač Derek Warwick.

TRAGIČAR/HEROJ Latifi šokiran porukama nakon finala sezone: Klonio sam ih se, bilo je tu mržnje i zlostavljanja NIJE DOŠAO NA DODJELU Ne može se pomiriti s porazom: Hamilton bi mogao dobiti kaznu

- Nije napravio ništa pogrešno cijele godine i u neku ruku obojica su zaslužila uzeti naslov prvaka, ali znamo da ga je samo jedan mogao osvojiti. Znam da je povrijeđen i da će mu trebati neko vrijeme da prijeđe preko svega, ali mislim da su sva spominjanja mirovine i mali znaci samosažalijevanja - rekao je.

- Ipak je vjerojatno da će malo izgubiti momentum jer je dao jako puno u prošlu sezonu i drugo mjesto je za njega poraz. Ali on je veoma snažan i vratit će se jači nego ikad.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nap 09.02.2022.

    Jos ne moze prihvatit poraz

  • ralf 08.02.2022.

    Da nije guran nebi osvojio 2 naslova

  • pišemistinu 08.02.2022.

    Gotovo je..pa-pa tvoje vrijeme je prošlo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare