To je to što me zanima!

Messi popustio: Pognute glave vraća se na trening Barcelone

Marca navodi da to što Messi ostaje ne utječe na Koemanovu želju da se riješi Luisa Suareza. Piše da je Suarez na korak od Juventusa te da će činiti ubojit tandem s Cristianom Ronaldom
Vidi originalni članak

Lionel Messi priznao je poraz: nakon desetak dana svađe s Barcelonom konačno je popustio i vraća se treninzima pognute glave. U naumu nije uspio pa će i naredne sezone nositi dres koji je oblačio posljednjih 19 godina.

POGLEDAJTE VIDEO: Messi mjeri temperaturu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Španjolski As ističe da se čarobni Argentinac od ponedjeljka vraća u normalnu rutinu te da će prvi put nakon što je izbio prijepor trenirati s ostatkom momčadi. As ističe da će Ronald Koeman imati pune ruke posla kako bi ponovno oživio Messija i doveo ga u njegovo najbolje izdanje. A upravo je to što žele baš svi poklonici Barcelone.

Nizozemac je na klupi 'blaugrane' zamijenio Setiena i nekoliko puta istaknuo da mu je velika želja raditi s Messijem pa između dvojca ne bi trebalo biti problema u komunikaciji.

Marca, pak, navodi da to što Messi ostaje ne utječe na Koemanovu želju da se riješi Luisa Suareza. Marca piše da je Suarez na korak od Juventusa te da će činiti ubojit tandem s Cristianom Ronaldom u nadolazećoj 2020/21 sezoni.

I dok se polemizira o Suarezovu odlasku, dio Barceloninog vodstva užurbano radi na dovođenju Memphisa Depaya dok je Lautaro Martinez i dalje velika, premda sad već pomalo nerealna želja.

Mundo Deportivo ističe da je Koeman željan raditi s Depayem, kojeg jako dobro poznaje iz nizozemske reprezentacije, a Barca vjeruje kako bi posao s Lyonom mogla završiti za 25 milijuna eura. 

Uzevši u obzir stanje na tržištu i današnje cijene nogometaša, 25 milijuna eura za Depaya je odličan posao.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • čovik-s-juga 07.09.2020.

    Ronaldo, Suarez i Dybala. Moćno !

  • croorc 07.09.2020.

    jadan, sad će oni njemu ponudit još para pa će patuljko bit opet sretan, na kraju krajeva sva ova drama i jeste zbog ovoga, svake godine ista priča, nešto se "uzreve" i dobije povišicu :)

  • 07.09.2020.

    Sad se budu vidle Messijeve partije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare