To je to što me zanima!

Messi kao Vojko V: Sad nam hoćete srezati plaće? Ne može!

Očekivano s obzirom da je Bartomeuov prijedlog bio da svi Barcini sportaši, dakle i nogometaši, rukometaši, košarkaši, ostanu bez čak 70 posto primanja dok traje ova situacija uvjetovana pandemijom korona virusa
Vidi originalni članak

Ne može! Viče tako reper Vojko V u svom hitu, ali i ujedinjeni kapetani Barcelone. Nogometne, košarkaške i rukometne. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odnosno, Lionel Messi, Ante Tomić i Raul Entrerrios. Viknuli su to, prenosi AS, predsjedniku katalonskog diva Josepu Bartomeuu koji je sazvao u srijedu sastanak na kojem je nastojao uvjeriti sve igrače tog sportskog kolektiva u smanjenje plaće, no naišao je na - odbijenicu.

TOMIĆ BIO NA RAZGOVORU Barca želi smanjiti plaće za 70 posto, košarkaši traže raskid!

Pa, rekli bismo, i očekivano s obzirom da je Bartomeuov prijedlog bio da svi Barcini sportaši, dakle i nogometaši, rukometaši, košarkaši, ostanu bez čak 70 posto primanja dok traje ova situacija uvjetovana pandemijom korona virusa. Ponudio je predsjednik i određene kompenzacije, ali nije dobio zeleno svjetlo.

Svejedno, Barcelonino će predsjedništvo ostati čvrsto u svom zahtjevu, bez obzira što kažu igrači, jer to je nužnost. Ili, pučki rečeno, ili će milom ili će silom. Oboje je legalno s obzirom na uvjete u kojima se klub našao. 

NEĆE MILOM PA ĆE SILOM? I Ademi i Bjelica odbili Dinamo, ali klub im ipak smanjuje plaće

A našao se u takvima da više ne ostvaruje prihode od ulaznica, od muzeja kojim tjedno prođu tisuće turista i obožavatelja. Ne nađe li se kompromis, moglo bi sve ovo ostaviti i veće posljedice u odnosima na Camp Nouu nego što će korona virus ostaviti u financijama. Barca na godišnje plaće svojih nogometaša troši 507 milijuna eura odnosno polovicu ukupnog proračuna (milijarda i 47 milijuna).

U međuvremenu neki su Barcini igrači pokazali solidarnost prema ugroženima, Messi je donirao milijun eura, polovicu klinici u Barceloni, koja je centar za liječenje te bolesti u Kataloniji, te drugu polovicu ustanovi za borbu protiv korone u rodnoj Argentini. Marc Andre ter Stegen, pak, dao je svoj obol u iznosu od 2,5 milijuna eura njemačkih reprezentativaca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 76

  • sena2 26.03.2020.

    Nece mali pakas da pristane jer onda ne moze da prati pozera iz bazena Ronalda u godisnjoj placi!Cekam dan da ove dvije Reklame odu sa nogometnih terena,da ne gledamo tu pohlepu odvratnu

  • QRC 26.03.2020.

    Loš čovjek, još gori igrač.

  • 26.03.2020.

    Nogometasi ocito ne shvaćaju da ukoliko se ovo jos neko vrijeme oduzi (a nazalost hoce) da nisu ni oni vise u poziciji da postavljaju uvjete, svima ce im pasti cijena i forma i bas me zanima kako ce nogome izgledati nakon korone

Komentiraj...
Vidi sve komentare