To je to što me zanima!

Meštroviću sol na ranu: Pajač će suditi Osijeku i u utakmici protiv Lokomotive u nedjelju?

Napeta večer u Rijeci zahvaljujući primjedbama prema sucu stavila je u drugi plan zapravo jako lijepe nastupe obiju momčadi, a sada će opet Igor Pajač dijeliti pravdu u utakmici protiv Zagrepčana
Vidi originalni članak

Nogometaši Osijeka u nedjelju opet 'put pod noge', ali ovoga puta ne na Rujevicu. Gostuju kod Lokomotive u sklopu 27. kola HNL-a, ali će ih ipak netko dobro poznat dočekat - sudac Igor Pajač - bolna točka s polufinala Hrvatskog nogometnog kupa.

POGLEDAJTE VIDEO: Pampas se gradi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Osječani se neće boriti za Rabuzinovo sunce, a kao glavnog krivca vide suca s riječke utakmice. Osijek je od 2-0 na kraju došao do poraza 3-2, a osim verbalnih napada i pojašnjavanja nepoštenog suđenja, igrači su poslije utakmice na parkiralištu Rujevice stvar uzeli u svoje ruke.

POLICIJA NA RUJEVICI Kaos na parkingu: Grezda je udario Čolaka šakom u glavu!

- Sramota i cirkus koji se ne smije događati u 2020. godini uz svu ovu tehnologiju - rekao je poslije utakmice osječki trener. 

- Kartona nije bilo, tako se ne sudi u polufinalu Kupa. Sve razumijem kada nas zakinu, ali ovo je nečuveno - dodao je. 

KULEŠEVIĆ ZA NK OSIJEK TV: 'Ovaj cirkus je nečuven. Kartona nije ni bilo, ali Pajač je jedva čekao isključiti našega igrača' NIJE MU PRVI PUT Grezda je osječki Hulk: Pljunuo je protivničkog igrača u Rangersima, bacao je dres...

Meštru se neće svidjeti

Napeta večer u Rijeci zahvaljujući primjedbama prema sucu stavila je u drugi plan zapravo jako lijepe nastupe obiju momčadi, osobito one s istoka države, a sada će taj isti sudac dijeliti pravdu u utakmici protiv Zagrepčana. 

Naravno, još uvijek postoji mogućnost da će se ova odluka promijeniti i da će utakmicu suditi netko drugi, ali za sada je ova odluka na snazi. Ostaje vidjeti hoće li HNS reagirati na nezadovoljstvo slavonskog prvoligaša.

KOMENTAR U Hrvatskoj su suci zaštićeni kao 'lički medvjedi'. Za ovo baš nitko neće odgovarati...

Idi na 24sata

Komentari 14

  • skipi 01.06.2020.

    Ako netko neradi svoj posao adekvatno mora se sankcionirat pa tako i taj takozvani sudija....

  • PredragKišurek 01.06.2020.

    Kakav nam je nogomet i svi u njemu nebi me ni čudilo da ga pošalju da sudi opet.Reskirao bi 10 bodova kazne a nebi igrao tu utakmicu.

  • nino58 01.06.2020.

    E sad treba trpat na Osijek jer ce ic kompenzirat hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare