Obavijesti

Sport

Komentari 1

'Ovaj cirkus je nečuven. Kartona nije ni bilo, ali Pajač je jedva čekao isključiti našega igrača'

'Ovaj cirkus je nečuven. Kartona nije ni bilo, ali Pajač je jedva čekao isključiti našega igrača'
7

"Prvi ključni moment je prvi žuti karton Kleinheislera koji uopće nije bio i u polufinalu Kupa se ne svira prvi faul koji dečko napravi. Drugo je čisto simuliranje, trebao je biti kontra žuti karton", kaže Kulešević

VIDEO

Osijeka neće biti finalu Hrvatskog nogometnog kupa, iako su Slavonci pokazali odličnu predstavu na Rujevici. Poveli su, pritiskali su, borili su se, ali pobjedu je ipak odnijela Rijeka. Nakon svega mnogi su konstatirali - pobijedio je sudac, a trener Osječana Ivica Kulešević još vruće glave nakon utakmice sve je nazvao - sramotom, a onda nastavio za NK Osijek TV u istom, razočaranom i uzrujanom tonu.

POGLEDAJTE VIDEO: Pampas korona nije zaustavila

Pokretanje videa...

Stadion Pampas, Osijek 01:22

- U 2020. godini kada je sva ova tehnologija dostupna, u polufinalu Hrvatskog kupa ovakve stvari se ne bi smjele događati. Mogu razumjeti u prošloj utakmici ovdje u 90. minuti čist penal nam nije sviran, u Istri smo izmasakrirani, putem VAR-a su nam dva čista pogotka poništena, ali ovakav cirkus koji se danas dogodio ovo je stvarno nečuveno i žao mi je da su ljudi koji su toliko dugo čekali neku utakmicu, polufinale Kupa. ovo morali vidjeti - izjavio je trener poražene momčadi, a onda prokomentirao svoju momčad:

- Čestitam svojim momcima, stvarno su odigrali jednu fantastičku utakmicu, ali protiv ovoga se nije moglo - smatra osječki strateg.

- Prvi ključni moment na utakmici je prvi žuti karton Kleinheislera koji uopće nije bio i u polufinalu Kupa se ne svira prvi faul koji dečko napravi, drugo je čisto simuliranje, trebao je biti kontra žuti karton, ali očigledno je lik jedva dočekao da nam istjera igrača - kaže Kulešević dok stiska zube da ne izleti nešto 'žešće', čini se.

- Svi me znaju da sam korektan, do sada nisam rekao jednu riječ protiv suđenja, ali ovo je strašno. Bili smo blizu, toliko smo htjeli to finale, razveseliti naše navijače, nismo u tome uspjeli, okrećemo se prvenstvu i nadam se da ćemo se vratiti već u sljedećoj utakmici  - zaključio je trener Osijeka.

Osijek: Ivica Kulešević, trener NK Osijek, obratio se medijima

'To je nogomet'

Bol zbog neprolaska u finale osjeća i miljenik osječkih tribina, Petar Bočkaj, ali u suđenje se ne želi petljati.

- Nažalost, nećemo biti u finalu... Vodili smo 2-0, dobili smo crveni karton, borili smo se, ali na kraju eto Rijeka je prošla dalje - smireno je rekao strijelac oba osječka pogotka, Pero Bočkaj, a onda pojasnio:

- To je nogomet, to nije na nama. Mi smo tu da pokažemo na terenu što možemo, da igramo nogomet, a za ovo drugo će se pobrinuti drugi ljudi, koji to rade. 

Drugi polufinalni susret Hrvatskog kupa između HNK Rijeka i NK Osijek

- Puno puta smo došli ovdje, oni su nas stisli, počeli su nas tuči, ali nismo im dali. Odmah smo napravili neku prednost na početku utakmice, stisnuli smo ih gore, zabili smo taj prvi gol, drugi gol zbog pogreške, zbog našeg presinga zato jer smo izašli na teren kao pravi muškarci, nogometaši. Mislim da smo im pokazali zube najbolje do sada, mislim da smo odigrali najbolje do sada u Rijeci makar nismo pobijedili. Zasluženo, nezasluženo, to nije na nama da odlučujemo - rekao je miljenik osječkih navijača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'