To je to što me zanima!

Mi smo ispunili klupske planove

Rijeka je u Ligi prvaka bila 67 od večerašnjih 90 minuta zadnjega kola. Na kraju je izvisila. A Čolak je četvrti igrač koji u klupsku arhivu donosi trofej za najboljeg strijelca lige
Vidi originalni članak

Bila je dobra utakmica. Nakon 4-0 smo smanjili intenzitet i malo više slušali vijesti iz Osijeka. Čestitke Lokomotivi na drugom mjestu, rekao je Rijekin trener Simon Rožman nakon pobjede 4-2 nad Istrom.

VIDEO: Slavlje Rijeke nakon pobjede nad Hajdukom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rijeka je bila u Ligi prvaka 36 minuta od Čolakova prvoga gola do vodstva Lokomotive 1-0, pa opet 31 minutu koliko je u Osijeku na semaforu stajalo 1-1. Ipak, Lončarov autogol poslao je lokose na drugo mjesto, Rijeku na treće, a Osijek na četvrto.

KOMENTAR Čolak zabio četiri komada! E sad košta možda i pet milijuna eura

- Mi smo trećim mjestom ispunili klupske planove i zadovoljni smo raspletom HNL sezone, premda ostaje žal što nam je formu u uzletu prerezala pauza zbog pandemije.

- No i sad nam je forma u usponu, a to je dobro jer nova sezona počinje gotovo odmah nakon završetka ove.

Rijeka ima najboljeg strijelca lige. Četvrti put u povijesti, nakon Tomislava Ercega 2004/05., Leona Benka 2012/13. i Andreja Kramarića 2014/15., sad je to Antonio Mirko Čolak.

- Da, ne pričam o pojedincima, ali drago mi je zbog Čokija, koji je pravi golgeter, dečko koji jako puno radi na sebi i ima momčad koja ga istinski podržava.

PRIZNANJE ZA ČOKIGOLA Trojica topnika na vrhu ljestvice HNL-a, ali jednom ide nagrada

Kraj sezone okrunilo bi osvajanje Kupa. Finale je u subotu na Šubićevcu, suparnik hrvatski doprvak Lokomotiva.

- Mi u formi, Lokomotiva u formi.... Šteta što neće biti navijača, ali finale Kupa donijet će pravi nogomet dostojan finala. Jedino na što mislimo je trofej i napravit ćemo apsolutno sve da ga osvojimo. Ništa nije važno osim završiti to finale kao pobjednik i podići taj trofej!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Idemo prema boljem 26.07.2020.

    Rijeka se je zadnjih godina “pretplatila” na Europu bez obzira što mora, da bi financijski preživjela, prodavati svake godine najbolje igrače.

Komentiraj...
Vidi sve komentare