Obavijesti

Sport

Komentari 5

Čolak zabio četiri komada! E sad košta možda i pet milijuna eura

Čolak zabio četiri komada! E sad košta možda i pet milijuna eura
1

Istra je glavom bila u kvalifikacijama za Prvu HNL s Orijentom, a Rijeka se zagrijavala za finale Kupa. Čolak je u 35 minuta imao hat-trick, a zabio je četiri gola za konačnih i laganih Rijeka - Istra 4-2

VIDEO

Čolak, Čolak, Čolak... Čolak! Ako su glasine iz metropole dosad sugerirale kako bi Dinamo rado kupio Rijekinog golgetera, ali mu je tri milijuna eura previše, Mamićima je od večeras jasno kako se odsad ne ide ispod pet milijuna eura.

Jer protivnici pored Antonija Mirka Čolaka (26) uglavnom izgledaju kao na naslovnoj fotografiji: spuštenih ramena i bespomoćnog pogleda gledaju kako se golgeter veseli svojim pogocima i Rijekinim pobjedama! A Čoki dijeli mjesto naj-strijelca Prve HNL.

VIDEO: Riječani slave trijumf u derbiju

Pokretanje videa...

Slavlje Rijeke na Poljudu 01:00

Čolak i Rijeka slomili su Istru u cca. pola sata. Točno je 35 minuta trebalo Čolaku da zabije hat-trick i Rijeka povede 3-0, a u 54. je postigao i svoj četvrti gol.

I da je igrao protiv juniora... Svaka čast. A Istrani mislima jesu više bili u doigravanju za ostanak u Prvoj HNL koje ih čeka u dvije utakmice s Orijentom (dakle, do kraja sezone još se jednom vraćaju u Rijeku, ali - na Kantridu).

Ni Rijeci ovo nije bila zadnja utakmica u nikad prije viđenoj korona-sezoni. Daleko od toga! Bijele tek čeka ona najvažnija, za trofej: 1. kolovoza pred praznim tribinama šibenskog Šubićevca Rijeka igra finale Kupa s Lokomotivom.

Zapravo je to riječka bitka za obranu Rabuzinovog 'Sunca' koje su osvojili u svibnju prošle godine u Puli pobjedom nad Bjeličinim Dinamom. A kako god bilo, već sada stoji (pr)ocjena Damira Miškovića (intervju s predsjednikom Rijeke čitajte u nedjeljnom broju 24sata):

- Svaka čast i Simonu Rožmanu, i njegovom stožeru, i igračima i svima u klubu. Opet smo ispunili sve zacrtane ciljeve! A nakon finala idemo u još jednu važnu 'utakmicu': prijelazni rok, za oporavak 'korona-budžeta'.

Rijeka je imala 4-0 nakon manje od deset minuta nastavka, digla nogu s gasa, Gedeon Guzina zabio dva za Istru i popravio pulski dojama, a 19-godišnji Niko Galešić debitirao za Rijeku.

Naravno da se osluškivalo rezultat iz Osijeka, ali pobjeda lokosa u Gradskom vrtu i plasman Rijeke na 3. mjesto Bijelima zapravo ne znači mnogo više od čiste kozmetike. Ono što silno žele i ono što je za njih utakmica godine igrat će se prvog dana kolovoza na Šubićevcu, finale Kupa Rijeka vs. Lokomotiva.

Prema očekivanjima, na Rujevici se čulo i navijanje. Iznad sjeverne tribine stadiona je teren koji je - privatni posjed. Pa iako se radi o poziciji tek desetak metara iznad tribine, klub nad tim terenom nema nikakvu ingerenciju i Armada je to već jednom iskoristila u ovim korona-uvjetima odigravanja Prve HNL.

Skupila se fina brojka, dvjestotinjak glasnih članova Armade. U uspješnoj eri sjajnog stručnjaka Igora Bišćana (danas izbornika naše mlade reprezentacije) Armada je dolazila na sjever stadiona i - sjedila u tišini. A sad, kad je dolazak navijača na tribine zabranjen, njihovo se navijanje orilo Rujevicom!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja