To je to što me zanima!

Mihajlović za 12 radnih dana u Sportingu dobio tri milijuna €!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sporting je pokušavao prodavati lažnjake pričom kako je tih 12 dana bilo 'zapravo proba koju Mihajlović nije prošao'. Na kraju su još dobro prošli oni jer je Srbin tražio 10 milijuna eura
Vidi originalni članak

Srpski trener Siniša Mihajlović (51) je u lipnju 2018. godine sve dogovorio sa lisabonskim Sportingom, prešao iz Torina u lisabonski klub i prihvatio se posla. Nakon 12 dana totalno se promijenila vlasnička struktura kluba i - Mihajlović je, ni kriv-ni dužan, dobio otkaz poslije manje od dva tjedna

POGLEDAJTE VIDEO: SINIŠA MIHAJLOVIĆ

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novoj se Upravi jednostavno nije sviđao trener kojeg je dovela prethodna vlast pa su mislili da se mogu 'elegantno' i bez ikakvih posljedica riješiti Mihajlovića.

'STARI PRIJATELJI SU TAKVI' Mihajlović oprostio novinaru koji je svima otkrio da ima rak

Naravno, uplela se cijela vojska odvjetnika pa se trener lijepo sve skupa predao na odluku Sportskom arbitražnom sudu. Sporting je pokušavao prodavati lažnjake pričom kako je tih 12 dana bilo 'zapravo proba koju Mihajlović nije prošao'.

Nije prošla njihova priča, a CAS je u Lausannei donio odluku: Mihajloviću za 12 radnih dana Sporting mora isplatiti 3 milijuna eura. I još su dobro prošli jer je Srbin tražio - 10.000.000 €!

PUŠTEN IZ BOLNICE Mihajloviću je bolje: 'Idemo kući, ne postoji ljepša stvar...'

Iz Uprave lisabonskog kluba najtiražnijem portugalskom dnevnom sportskom listu Record je potvrđeno: 'Isplatili smo mu kompletan iznos'. Mihajlović se iz Portugala vratio u Italiju, u Bolognu, a od prošlog ljeta se (po najnovijim vijestima: uspješno!) liječi od leukemije.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Fiko1 29.04.2020.

    Bravo majstore

  • Blue Star 29.04.2020.

    Nije mi samo jasno zašto toliko mrzi HR ?

  • Trotter_1 29.04.2020.

    Moj susjed za dvanaest radnih dana ne zaradi ni lipe zato što je konstantno pijan i neće raditi.A,recimo da je pročitao ovaj tekst,rekao bi"eee da sam bar ja na negovom mjestu,napio bi s ko budala".

Komentiraj...
Vidi sve komentare