Sport

Komentari 11

Mihajlović za 12 radnih dana u Sportingu dobio tri milijuna €!

Mihajlović za 12 radnih dana u Sportingu dobio tri milijuna €!

Sporting je pokušavao prodavati lažnjake pričom kako je tih 12 dana bilo 'zapravo proba koju Mihajlović nije prošao'. Na kraju su još dobro prošli oni jer je Srbin tražio 10 milijuna eura

Srpski trener Siniša Mihajlović (51) je u lipnju 2018. godine sve dogovorio sa lisabonskim Sportingom, prešao iz Torina u lisabonski klub i prihvatio se posla. Nakon 12 dana totalno se promijenila vlasnička struktura kluba i - Mihajlović je, ni kriv-ni dužan, dobio otkaz poslije manje od dva tjedna

POGLEDAJTE VIDEO: SINIŠA MIHAJLOVIĆ

Novoj se Upravi jednostavno nije sviđao trener kojeg je dovela prethodna vlast pa su mislili da se mogu 'elegantno' i bez ikakvih posljedica riješiti Mihajlovića.

Naravno, uplela se cijela vojska odvjetnika pa se trener lijepo sve skupa predao na odluku Sportskom arbitražnom sudu. Sporting je pokušavao prodavati lažnjake pričom kako je tih 12 dana bilo 'zapravo proba koju Mihajlović nije prošao'.

Nije prošla njihova priča, a CAS je u Lausannei donio odluku: Mihajloviću za 12 radnih dana Sporting mora isplatiti 3 milijuna eura. I još su dobro prošli jer je Srbin tražio - 10.000.000 €!

Iz Uprave lisabonskog kluba najtiražnijem portugalskom dnevnom sportskom listu Record je potvrđeno: 'Isplatili smo mu kompletan iznos'. Mihajlović se iz Portugala vratio u Italiju, u Bolognu, a od prošlog ljeta se (po najnovijim vijestima: uspješno!) liječi od leukemije.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Najčitaniji članci