To je to što me zanima!

Juve se muči! Jedva do boda sa Sassuolom, Milan i Rebić slavili

Hrvatski reprezentativni napadač Ante Rebić igrao je za Milan od 61. minute i ovoga puta nije zabio. Sada sedmi Milan sada ima 53 boda, kao i Napoli. Juventus sada ima 77 bodova, sedam više od druge Atalante
Vidi originalni članak

Nogometaši Juventusa povećali su prednost na vrhu ljestvice talijanske lige ispred druge Atalante na sedam bodova zahvaljujući 3-3 remiju na gostovanju kod Sassuola u susretu 33. kola.

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldov gol s neba

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Juventus je odlično otvorio utakmicu protiv Sassuola, koji je u posljednje vrijeme u odličnoj formi, te je nakon 12 minuta imao vodstvo od 2-0. Prvo je Danilo (5) preciznim udarcem sa 16 metara svladao Consiglija, da bi potom Higuain (12) iskoristio lijepo dodavanje Pjanića. No, Sassuolo je oporavo od lošeg ulaska u susret te u drugom dijelu prvog poluvremena bio bolja momčad, a tu bolju igru je okrunio golom Đuričića (29) za 1-2. Početkom nastavka prvo je Berardi (51) sjajno izvedenim slobodnim udarcem poravnao na 2-2, a samo tri minute potom je njegov ubačaj iz velike blizine Caputo (54) proslijedio u mrežu za konačni preokret. No, vodstvo Sassuola je trajalo samo 10 minuta, a onda je Alex Sandro (64) glavom nakon udarca iz kuta izjednačio na konačnih 3-3.

Juventus sada ima 77 bodova, sedam više od druge Atalante, koja je u utorak svladala Bresciju sa 6-2 uz tri gola Marija Pašalića, a osam više od trećeg Lazija koji je na gostovanju kod Udinesea odigrao samo 0-0. Bila je to četvrta uzastopna utakmica Lazija bez pobjede, ali je rimski sastav barem pekinuo niz od tri poraza.

Sassuolo je osmi sa 47 bodova, a Udinese 15. sa 36.

Roma svladala Veronu, Kalinić na klupi

Nikola Kalinić ostao je na klupi Rome koja je na Olimpijskom stadionu svladala Veronu koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić sa 2-1 (2-0). Domaći su poveli golovima Veretouta (10-11m) i Džeke (45+4), da bi Pessina (47) petom početkom nastavka smanjio na 2-1. Peta Roma sada ima 57 bodova, četiri više od šestog Napolija i sedmog Milana, dok je Verona deveta sa 43 boda.

Milan Badelj odgledao je s klupe 3-1 (3-0) gostujuću pobjedu Fioentine protiv Leccea kojom je sastav iz Fiorentine praktički osigurao ostanak. Goste je ka pobjedi poveo Chiesa (6) sjajnim pogotkom u sam gornji kut na početku utakmice, a pobjedik je riješen krajem prvog poluvremena kada su Ghezzal (38) iz slobodnog udarca i Cutrone (40) iz protunapada povisli na 3-0 i tako anulirali promašeni kazneni udarac Pulgara. Šahov (88) je u samoj završnici tek ublažio poraz Leccea.

Fiorentina je sada 13. sa 39 bodova, 10 više od 18. Leccea koji se nalazi u zoni ispadanja.

Milan dobio Parmu

Nogometaši Milana nastavili su seriju pozitivnih rezultata u talijanskom prvenstvu svladavši kao domaćini u susretu 33. kola Parmu sa 3-1 (0-1).

POGLEDAJTE VIDEO: Papučari

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gosti su poveli krajem prvog poluvremena golom Kurtiča (44), no početkom nastavka domaći su vrlo brzo preokrenuli odličnim golom Kessiea (55) i lijepom akcijom koju je okrunio Romagnoli (59). Konačnih 3-1 postavio je Calhanoglu (77).

Hrvatski reprezentativni napadač Ante Rebić igrao je za Milan od 61. minute.

VIDEO: MAJSTOR PAŠA Super Mario! Hat-trick rivalu!
ANTONIO CONTE 'Ako u klubu nisu zadovoljni sa mnom, otići ću bez problema...'

Sedmi Milan sada ima 53 boda, kao i šesti Napoli, koji je na gostovanju kod Bologne igrao 1-1, bod više uz utakmicu manje ima peta Roma, a sedam bodova manje uz također utakmicu manje ima osmi Sassuolo. Parma je 12. sa 40 bodova.

U Bologni je Napoli poveo golom Manolasa (7) iz gužve u kaznenom prostoru, dok je poravnao Barrow (80).

Marko Rog odigrao je čitav susret za Cagliari koji je na gostovanju kod Sampdorije izgubio s uvjerljivih 0-3 (0-2). Domaće, koji su ovom pobjedom napravili ogroman korak ka osiguranju ostanka, u vodstvo je doveo Gabbiadini (8), da bi potom još dva gola postigao Bonazzoli (40, 53) od kojih je posebno atraktivan bio onaj za 2-0.

"NAJBOLJI TRENUTAK KARIJERE" Pašalić peti Hrvat s hat-trickom u Serie A. I svi su - hajdukovci!

Sampdoria je sada 13. sa 38 bodova, devet više od 18. Leccea koji se nalazi u zoni ispadanja, dok je Cagliari 11. sa 41 bodom. Na vrhu je Juventus sa 76 bodova, druga Atalanta, koja je u utorak sa 6-2 svladala Bresciju, ima 70, a slijede Inter i Lazio sa po 68.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • pfc 16.07.2020.

    Ne mogu shvatit nikako ove promjene u sastavu,razumijem da sa igra svaka 3 dana ali promijenit pola ekipe i jos stavit Chiellinia u prvi sastav koji nije igrao god dana...sad cemo vidjet protiv Lazia sta ce bit,ne zna se ko je gori

  • 16.07.2020.

    Luda tekma gdje je Ronaldo bio najgori na terenu. Sarri treba hitno nesto poduzeti jer ga ekipa vise ne prati. Za Matuidia ne treba trositi rijeci, decko trci kao motokultivator ali zato umjesto noga ima dvije pegle.

  • 16.07.2020.

    Juve ima dosta problema, posebno u zadnjoj liniji obrane, a tu je i Sarri koji ponajboljeg igrača (Dybala )ostavlja na klupi do 60 minute i jos uvijek nema jasnu viziju kako igra Juventusa treba izgledati kao ni početnih 11.To su sve samo neki od problema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare