Obavijesti

Sport

Komentari 22

Juve se muči! Jedva do boda sa Sassuolom, Milan i Rebić slavili

Juve se muči! Jedva do boda sa Sassuolom, Milan i Rebić slavili
3

Hrvatski reprezentativni napadač Ante Rebić igrao je za Milan od 61. minute i ovoga puta nije zabio. Sada sedmi Milan sada ima 53 boda, kao i Napoli. Juventus sada ima 77 bodova, sedam više od druge Atalante

VIDEO

Nogometaši Juventusa povećali su prednost na vrhu ljestvice talijanske lige ispred druge Atalante na sedam bodova zahvaljujući 3-3 remiju na gostovanju kod Sassuola u susretu 33. kola.

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldov gol s neba

Pokretanje videa...

00:36

Juventus je odlično otvorio utakmicu protiv Sassuola, koji je u posljednje vrijeme u odličnoj formi, te je nakon 12 minuta imao vodstvo od 2-0. Prvo je Danilo (5) preciznim udarcem sa 16 metara svladao Consiglija, da bi potom Higuain (12) iskoristio lijepo dodavanje Pjanića. No, Sassuolo je oporavo od lošeg ulaska u susret te u drugom dijelu prvog poluvremena bio bolja momčad, a tu bolju igru je okrunio golom Đuričića (29) za 1-2. Početkom nastavka prvo je Berardi (51) sjajno izvedenim slobodnim udarcem poravnao na 2-2, a samo tri minute potom je njegov ubačaj iz velike blizine Caputo (54) proslijedio u mrežu za konačni preokret. No, vodstvo Sassuola je trajalo samo 10 minuta, a onda je Alex Sandro (64) glavom nakon udarca iz kuta izjednačio na konačnih 3-3.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Serie A - U.S. Sassuolo v Juventus

Juventus sada ima 77 bodova, sedam više od druge Atalante, koja je u utorak svladala Bresciju sa 6-2 uz tri gola Marija Pašalića, a osam više od trećeg Lazija koji je na gostovanju kod Udinesea odigrao samo 0-0. Bila je to četvrta uzastopna utakmica Lazija bez pobjede, ali je rimski sastav barem pekinuo niz od tri poraza.

Sassuolo je osmi sa 47 bodova, a Udinese 15. sa 36.

Serie A - U.S. Sassuolo v Juventus

Roma svladala Veronu, Kalinić na klupi

Nikola Kalinić ostao je na klupi Rome koja je na Olimpijskom stadionu svladala Veronu koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić sa 2-1 (2-0). Domaći su poveli golovima Veretouta (10-11m) i Džeke (45+4), da bi Pessina (47) petom početkom nastavka smanjio na 2-1. Peta Roma sada ima 57 bodova, četiri više od šestog Napolija i sedmog Milana, dok je Verona deveta sa 43 boda.

Milan Badelj odgledao je s klupe 3-1 (3-0) gostujuću pobjedu Fioentine protiv Leccea kojom je sastav iz Fiorentine praktički osigurao ostanak. Goste je ka pobjedi poveo Chiesa (6) sjajnim pogotkom u sam gornji kut na početku utakmice, a pobjedik je riješen krajem prvog poluvremena kada su Ghezzal (38) iz slobodnog udarca i Cutrone (40) iz protunapada povisli na 3-0 i tako anulirali promašeni kazneni udarac Pulgara. Šahov (88) je u samoj završnici tek ublažio poraz Leccea.

Fiorentina je sada 13. sa 39 bodova, 10 više od 18. Leccea koji se nalazi u zoni ispadanja.

Milan dobio Parmu

Nogometaši Milana nastavili su seriju pozitivnih rezultata u talijanskom prvenstvu svladavši kao domaćini u susretu 33. kola Parmu sa 3-1 (0-1).

POGLEDAJTE VIDEO: Papučari

Pokretanje videa...

Papučari 01:09

Gosti su poveli krajem prvog poluvremena golom Kurtiča (44), no početkom nastavka domaći su vrlo brzo preokrenuli odličnim golom Kessiea (55) i lijepom akcijom koju je okrunio Romagnoli (59). Konačnih 3-1 postavio je Calhanoglu (77).

Hrvatski reprezentativni napadač Ante Rebić igrao je za Milan od 61. minute.

Super Mario! Hat-trick rivalu!
Super Mario! Hat-trick rivalu!


'Ako u klubu nisu zadovoljni sa mnom, otići ću bez problema...'
'Ako u klubu nisu zadovoljni sa mnom, otići ću bez problema...'

Sedmi Milan sada ima 53 boda, kao i šesti Napoli, koji je na gostovanju kod Bologne igrao 1-1, bod više uz utakmicu manje ima peta Roma, a sedam bodova manje uz također utakmicu manje ima osmi Sassuolo. Parma je 12. sa 40 bodova.

U Bologni je Napoli poveo golom Manolasa (7) iz gužve u kaznenom prostoru, dok je poravnao Barrow (80).

Marko Rog odigrao je čitav susret za Cagliari koji je na gostovanju kod Sampdorije izgubio s uvjerljivih 0-3 (0-2). Domaće, koji su ovom pobjedom napravili ogroman korak ka osiguranju ostanka, u vodstvo je doveo Gabbiadini (8), da bi potom još dva gola postigao Bonazzoli (40, 53) od kojih je posebno atraktivan bio onaj za 2-0.

Pašalić peti Hrvat s hat-trickom u Serie A. I svi su - hajdukovci!
Pašalić peti Hrvat s hat-trickom u Serie A. I svi su - hajdukovci!

Sampdoria je sada 13. sa 38 bodova, devet više od 18. Leccea koji se nalazi u zoni ispadanja, dok je Cagliari 11. sa 41 bodom. Na vrhu je Juventus sa 76 bodova, druga Atalanta, koja je u utorak sa 6-2 svladala Bresciju, ima 70, a slijede Inter i Lazio sa po 68.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub