To je to što me zanima!

Šef UFC-a je potvrdio: Želimo novu borbu Miočića i Cormiera!

Ova namjera sada neće odvesti Cormiera u ozbiljno razmišljanje o mirovini. Nakon poraza u Anaheimu rekao je da treba još vremena da razmisli što učiniti, ovo bi mu, stoga, trebala biti posljednja borba
Vidi originalni članak

S kim će i kada će Stipe Miočić ponovno u kavez, još je uvijek velika nepoznanica. Hoće li to biti Francis Ngannou, Jon Jones ili Daniel Cormier? 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvi se nudi i želi, s drugim bi Stipe činio super borbu, a treći... On je trenutno u najbližim planovima. UFC-ov predsjednik Dana White potvrdio je planove promotora da se krene u realizaciju treće borbe Miočić - Cormier.

COLBY, NISI TREBAO Dobacivao Miočićevoj supruzi, 'FBI Stipe' kreće u istragu...

- Stipe se još oporavlja od posljednje borbe. Čekamo da se zaliječi i onda idemo prema trilogiji - rekao je za Barstool Sports.

Očito je, dakle, da ova namjera sada neće odvesti Cormiera u ozbiljno razmišljanje o mirovini. Nakon poraza u Anaheimu rekao je da treba još vremena da razmisli što učiniti, ovo bi mu, stoga, trebala biti posljednja borba.

S obzirom da obojica još trebaju vremena, White nije mogao precizirati datum, no borba se ne ti trebala dogoditi ove godine, već je realnija ona sljedeća. Prije nekoliko dana zakotrljale su priče da bi Miočić mogao u kavez već krajem godine bude li mu protivnik Ngannou. Kamerunac je sredio Velasqueza, Dos Santosa i Blaydesa i vjeruje da on mora biti taj.

KAMERUNAC BI MU VRATIO Ngannou želi Miočića: Čekam poziv, spreman sam za revanš

- Čekam poziv i borbu, ja očekujem da ću dobiti priliku za naslov nakon što sam pobijedio. Dana White rekao je da treba vidjeti kako će se sve odigrati između DC-ja i Stipe. Ja čekam, spreman sam - rekao je Kamerunac.

- Mislim da ću dobiti priliku za revanš i da sigurno neće proći kao prošli put.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • patagonija1 21.09.2019.

    Ja predlazem najprije DC i Nganou. Nema zaobilazenja. U međuvremenu i borba Stipe i Jones, pa pobjednici za titulu. Mecevi za prste polizati, lova do krova a DC moze tek nakon toga u mirovinu. P.S. zna on da bi ga Nganou sredio. Zato ne samo izbjegava vec i ne spominje

  • 21.09.2019.

    šta ste se napalili ništa od ovog meča, ni jedan ni drugi se nisu izjasnili samo ovaj mali ćelavi je reko da bi to bilo dobro

  • radišaklapun 20.09.2019.

    ako dođe do te borbe Stipe dobija batine za pare a DC odlazi u mirovinu ko prvak,svi sritni i zadovoljni

Komentiraj...
Vidi sve komentare