Obavijesti

Sport

Komentari 20

Ngannou želi Miočića: Čekam poziv, spreman sam za revanš

Ngannou želi Miočića: Čekam poziv, spreman sam za revanš
1

Predator, također, vjeruje i da je naučio na pogreškama iz prvog meča s Miočićem kada je izgubio sudačkom odlukom. Bilo je to u Bostonu, a potencijalno novo mjesto bilo bi Las Vegas

Jon Jones ili Francis Ngannou. Iako je treća opcija treći meč s Danielom Cormierom, koji još nije odlučio o nastavku karijere, prva dvojica izgledaju kao najrealnija opcija za sljedećeg protivnika Stipe Miočića.

Pokretanje videa ...

Eh, sad, tko je realniji? Portal Cleveland.com prije nekoliko dana uvjerio je sve bacivši udicu da će Stipin sljedeći protivnik biti Jones u superborbi, ali sudeći po novim izjavama Ngannoua, on vjeruje da će biti izazivač.

- Drugi potencijalni protivnici poput Johnnyja Walkera i Coreyja Andersona već se bore u studenom. To nam ostavlja Daniela Cormiera i njihovu trilogiju, ali u teškoj kategoriji, jer Jones očito ide u tom smjeru. Cormier ili Ngannou su opcije, međutim, borba koju svi žele vidjeti jest okršaj Jonesa i Miočića za naslov UFC prvaka teške kategorije. Bila bi to borba u kojoj bi obojica dobro zaradili i suparnik kojeg bi Miočić vrlo rado odradio prije odlaska u mirovinu za nekoliko godina - pisao je navedeni portal.

U Las Vegasu

Ngannou, pak, ima svoje mišljenje.

- Čekam poziv i borbu, ja očekujem da ću dobiti priliku za naslov nakon što sam pobijedio. Dana White rekao je da treba vidjeti kako će se sve odigrati između DC-ja i Stipe. Ja čekam, spreman sam - rekao je Kamerunac.

- Mislim da ću dobiti priliku za revanš i da sigurno neće proći kao prošli put.

Predator, također, vjeruje i da je naučio na pogreškama iz prvog meča s Miočićem kada je izgubio sudačkom odlukom. Bilo je to u Bostonu, a potencijalno novo mjesto bilo bi Las Vegas. I to već u prosincu ove godine, prema nekim najavama.

- 2019. nadam se! Bilo bi sjajno da se dogodi tamo.

A tek ako pitate navijače...