To je to što me zanima!

Cormier pao na presici: Miočić zamalo ostao bez protivnika...

Protivnik Stipe Miočića ostao je nekoliko sekundi ležati prije nego se pridigao na noge. Odšepao je s pozornice i uzrokovao pomutnju među prisutnima
Vidi originalni članak

UFC 226 u Las Vegasu ostao je bez doglavne borbe večeri između prvaka pero kategorije Maxa Hollowaya i izazivača Briana Ortege pa onda zamalo doživio potpunu katastrofu. Stipe Miočić skoro je ostao bez protivnika nakon što je Daniel Cormier teško pao na pozornici.

Holloway je morao otkazati obranu naslova zbog zdravstvenih problema. Posljednje informacije dao je predsjednik UFC-a Dana White na press konferenciji rekavši da još ostaje utvrditi je li riječ o potresu mozga, kao što su ranije javili američki novinari, ili je u pitanju drugačija vrsta ozljede uzrokovana žestokim skidanjem kilograma uoči borbe.

UFC je pretrpio jedan udarac, a pitanje je kako bi podnio drugi. Cormierov pad bio je prilično težak i prvak poluteške kategorije ostao je nekoliko sekundi ležati prije nego se pridigao na noge. Odšepao je s pozornice i uzrokovao pomutnju među prisutnima.

No, kako javljaju novinari upućeni u zbivanja iza kulise, Cormier nije doživio težu ozljedu i trebao bi se boriti za naslov teškaškog prvaka svijeta.

Borba između Francisa Ngannoua i Derricka Lewisa nova je doglavna borba večeri.

Miočić će naslov braniti oko 6 sati ujutro u nedjelju po hrvatskom vremenu.

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Šmeker 06.07.2018.

    Pao je već prije borbe.

  • Red_army 06.07.2018.

    Kakva je ovo idiotska riječ "doglavna"? Koje je to mutavac izmislio?!?!?!?!?!

  • Gademz_1 06.07.2018.

    hahaha pada cim ga stipe pogleda, sto ce tek bit kad ga dotakne lijevom ili desnom...Bojim se za njega, stipe ce unakazit...

Komentiraj...
Vidi sve komentare