To je to što me zanima!

Miočić: Pa što priča Cormier? Nemam uopće gdje ni trenirati

Kad budem imao mogućnosti trenirati u kampu, bit ću tu. Sad nemam sparing-partnera, kavez, ništa. Cijeli je Ohio zatvoren, uzvratio je Stipe Močić Danielu Cormieru
Vidi originalni članak

Bolji sam borac od Stipe Miočića. Imam puno poštovanja prema njemu, sjajan je tip i jako dobar primjer svima, ali ja sam bolji borac od njega. Sada samo želim to dokazati.

Daniel Cormier (41) posljednjih tjedana poput papagaja ponavlja manje-više isto. Želi treću borbu sa Stipom Miočićem i ne odustaje. A Stipe uglavnom šuti, ne priča, a i to kad bude, onda stavlja naglasak na svoje vatrogasne izazove.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, je li pročitao posljednje Cormierove riječi ili ne, sada je i hrvatski Amerikanac uzvratio na tu temu. Samouvjereno, kako drugačije.

ZAZIVA TRILOGIJU Cormier: Bolji sam od Stipe, nisam trebao nikad izgubiti...

- Može on misliti što god hoće ako mu to pomaže da se osjeća bolje preko noći. Ali, budemo li se ponovno borili, rezultat će biti isti. Pobijedit ću i ponovno odšetati s pojasom. Ništa se neće promijeniti. 

Ništa u odnosu na Anaheim prošlog kolovoza za koji će Cormier reći da mu se nije smio dogoditi. No, kako Stipe gleda onu prvu borbu kad je u srpnju 2018. u Las Vegasu "zalegao" već u prvoj rundi?

- Bilo mi je važno iskoristiti taj poraz kako bih svojoj kćeri pokazao da ponekad u životu ne ide sve onako kako si zamislio. Ponekad završiš na podu, ali bitno je da se ustaneš i vratiš ono što ti pripada. Isplati se naporno raditi.

VATROGASAC STIPE Miočić: 'Bojim se zbog žene i kćeri, a znao sam što me čeka'

Riječi pravog pobjednika. Dok, recimo, Cormier ovako vidi svoj lanjski poraz.

- Nisam trebao doživjeti poraz od njega i to će zauvijek ostati uz mene te nešto zbog čega ću uvijek žaliti. Stipe nikad nije bio bolji od mene i ne mogu prijeći preko toga, držat će me to do kraja života. To što sam dopustio da me pobijedi. Jednostavno, to se nikad nije trebalo dogoditi.

Ali jest, a, prema Stipi, i opet će. Makar trenutno ne može normalno ni trenirati.

- Nikad nisam bježao pokušavajući se boriti s nekim drugim, kao što je on. Samo ne mogu trenirati i nema šanse da to bude u kolovozu, što priča on? Kad budem imao mogućnosti trenirati u kampu, bit ću tu. Sad nemam sparing-partnera, kavez, ništa. Cijeli je Ohio zatvoren.

Ljeto, dakle ni u kojem slučaju za trilogiju ne dolazi u obzir. 

- Možemo i u kasnu jesen, što god, samo da sve normalno funkcionira - poručio je Stipe.

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • branec789 06.05.2020.

    Manite se tuće, molite se bogu to vam je pametnije😇😇😇🤪❌

  • 06.05.2020.

    I nitko nikad nije bio bolji od stipe

  • 06.05.2020.

    ...poštivam Stipu sa Cormierim se ne bi borio trebalo mu je zabraniti natjecanja zbog kopanja očiju ....gdje UFC nije reagirao.....sa zabranom natjecanja....a njih dvojica blokiraju tešku kategoriju već tri godine....

Komentiraj...
Vidi sve komentare