To je to što me zanima!

Mirko još nije dobio svoj novac, a dužnik uredno organizira K-1

Mike Kim zavlači Cro Copa i još trojicu sudionika turnira K-1 Grand Prix u Zagrebu koji se održao prije četiri i pol godine. Novca za honorare nema, a organizacija ipak posluje i dalje...
Vidi originalni članak

Još u listopadu prošle godine pisali smo o velikoj sramoti velike borilačke organizacije K-1 koja nije isplatila borce koji su nastupili na turniru K-1 Grand Prix u zagrebačkoj Areni sada već davne 2013. godine.

Čak ni nakon brojnih prozivanja po medijima, organizacija do danas nije isplatila nikoga osim Marokanca Badra Harija, koji je novac tražio unaprijed sumnjajući u poštenje te organizacije, piše Fight Site.

Među oštećenima je i legendarni hrvatski borac Mirko Filipović koji je osvojio taj turnir, što mu je bila kruna karijere.

Vlasnik K-1 Mike Kim ponovno je pogazio svoju riječ te se vratio starim navikama. Prestao je odgovarati na pozive e-mailove i poruke, a razlog dugovanju navodno leži u činjenici da se radilo o "zamrznutim" sredstvima koja je Kim obećao isplatiti borcima do ožujka ove godine.

Organizacija se, nakon turnira u Zagrebu, preselila u Japan i posljednja tri izdanja imala u Saitami. Očito novca opet ima pa bi bilo krajnje vrijeme da ispravi sramotan propust i isplati honorare Cro Copu, Ismaelu Londtu, Pavelu Žuravljevu i Dževadu Poturku.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • damir46 04.12.2017.

    To Mirko. Nadam se da cu dozivjeti tvoj i deseti oprostaj. Udri legendo.

  • mrva01 04.12.2017.

    Mirkec otvori žiro racun da ti plati Hrvatski narod i djeca i penzici.....naravno i dijaspora iz BiH...I okolice.....24sata ce ti biti glavni promotor sa RTLtelevizijom da dobijes svoj novac.......krvavo zarađen.... ajd samo Mirkec vrati onu lovu dok si jedamput sjedio u saboru.......a pet godina primao saborsku placu....i uplati....bilo kojoj bolnici u RH

  • kinezojapanac 04.12.2017.

    Hari je car a ovi drugi su papci. Nema veze sto je Mirko u điru ali na veresiju nema ništa. Priča se da je sve namješteno pa neka je malo istina, pušiona.

Komentiraj...
Vidi sve komentare