To je to što me zanima!

Mišković je sad uzor Mamiću: Postupite po svojoj savjesti...

Sad igrači treniraju po tko zna čijem programu, jer pomoćni i kondicijski trener dobili su otkaz, svi iščekuju Bjeličin potez (ostavku?), pitanje je kako će izgledati treninzi kad se sve normalizira...
Vidi originalni članak

Ne želimo komentirati događanja u redovima rivala, ali svakako nije lijep način.Tako se mogu sažeti izjave svih ostalih hrvatskih prvoligaša na temu Dinama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A u rezanje plaća ulaze ili su ušli gotovo svi. Osijek četvrtinu, Rijeka trećinu, Lokomotiva, Gorica, Inter... jedino Hajduk zasad sigurno neće. I ni u jednom klubu nije bilo drame osim u Dinamu. Jer maksimirski su čelnici sve izveli potpuno pogrešno...

KOMENTAR Mamić se narugao navijačima i Fifi, a Bjelici ne oprašta uspjeh

- Vrijeme je teško, svatko neka odluči po svojoj savjesti, neće biti posljedica za one koji se ne slažu - izjavio je Rijekin predsjednik Damir Mišković.

Nakon što je klubu navodno posudio svojih milijun i pol eura jer nije na vrijeme došla rata od Bradarićeva transfera, te poslao pismo svim članovima kluba i svim igračima.

A Rijekin trener Simon Rožman rekao je za SN:

- Nek’ meni smanje plaću šest mjeseci ako treba, radije nego da diraju prihode mom stožeru.

I Rijeka i Osijek u ovoj kriznoj situaciji Dinamu trebaju biti uzor. U Dinamu takvog, ljudskog pristupa i komunikacije nije bilo. Sasvim sigurno.

IGRAČI BAŠ NISU SHVATILI 'Zdravko Mamić nije imao što nego podržati našu odluku...'

Sad igrači treniraju po tko zna čijem programu, jer pomoćni i kondicijski trener dobili su otkaz, svi iščekuju Bjeličin potez (ostavku?), pitanje je kako će izgledati treninzi kad se sve normalizira...

- Najprije smo obavijestili trenera Bjelicu telefonski, pa predstavnike igrača (Ademi, Gavranović i Dilaver, nap. a.) na sastanku, a potom sve njih i pismeno. I nismo imali drugog izbora nego raskinuti ugovore kad zaposlenici odbiju pismenu odluku uprave, tako je u bilo kojoj kompaniji - objašnjavao je član uprave Krešimir Antolić otkaz šestorici Bjeličinih pomoćnika, uz dodatak:

ANKETA Je li uprava Dinama u pravu ili ste na strani Bjelice i igrača?

- Zdravko Mamić? On je naš savjetnik i s njim se savjetujemo o nekim stvarima u kojima nam može pomoći svojim iskustvom, znanjem i energijom. U ovom slučaju smo ga obavijestili o svojoj odluci i nije imao što nego složiti se.

Dinamovu upravu, ako niste znali, čine predsjednica Vlatka Peras i članovi Amra Peternel i Antolić. Društvo koje se po mnogo čemu može ugledati na Miškovića. Kao i njihov savjetnik.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • TdoT 30.03.2020.

    Tvoja smrt nas je spas, umri Zdravko !

  • ivan811 29.03.2020.

    miskovic gospodin! od Rijeke klub napravio

  • bayax 29.03.2020.

    Pa zamisli ti veličina.... Sad kad i eventualno pristanu na smanjenje ugovora, kad počne prvenstvo, doći ću na stadion da ih dobro isfučkam... Nek se ugledaju na Bayern, Juventus, Rijeku.... Sram ih može bit... Ne treniraju, ne odigravaju utakmice i doma leže i hoće isplate punih plaća... O jbm te pohlepo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare