To je to što me zanima!

Mjauu! Mačka prekinula presicu Brazila, Vinicius hvalio Modrića: Takvi kao on prava su rijetkost

Mačka si je našla mjesto i na podu pa slušala i dalje pažljivo što govori Vinicius. A puno je lijepih riječi izgovorio o hrvatskom kapetanu i svom suigraču u Real Madridu Luki Modriću.
Vidi originalni članak

Vinicius Junior odgovarao je na jedno od mnogih pitanja novinara u sobi za konferencije, a ispred njega samo se stvorila... Mačka!

Nepozvana gošća nakratko je prekinula Viniciusovo druženje s novinarima i izazvala pažnju među svim prisutnima. Kratko je legla na stol, dok je s njega nije, ne baš posve nježno, bacio glasnogovornik brazilske reprezentacije. Pa pokušao objasniti da je učinio sve po "propisima"...

POGLEDAJTE VIDEO: Mačka prekinula presicu Brazila

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mačka si je našla mjesto i na podu pa slušala i dalje pažljivo što govori Vinicius. A puno je lijepih riječi izgovorio o hrvatskom kapetanu i svom suigraču u Real Madridu Luki Modriću.

- Naučio me puno toga i nastavlja činiti isto svaki dan kako bih se ja mogao razvijati. On je prava rijetkost, da netko i dalje igra na takvoj razini s 37 godina. Nogometaši poput njega, Ronalda, Thiaga Silve čine da to izgleda posve normalno - rekao je brazilski napadač.

TRENING 'VATRENIH' Javili smo se s prvog treninga uoči Brazila: Sosa se vratio, ali Brozović nije trenirao. Evo zašto 'BILO JE VRUĆE' 'Zaboravljena' utakmica Brazila i Hrvatske prije 26 godina: Rapaić 'vozao' velikog Didu 'KAKO TO USPIJEVA?' Brazilci se čude Brozoviću: 'On je pušač, a ruši vlastite rekorde'

- No nije Hrvatska samo Modrić. Imaju igrače u velikim klubovima i moraju biti na vrhuncu da bi imali šansu da nas pobijede. 

Brazilci su već najavili da imaju spremnu plesnu koreografiju za gol Hrvatskoj...

- Gol je najvažniji trenutak u nogometu. Svi smo sretni, igrači, navijači... Imamo još mnogo plesnih proslava koje čekaju, nadamo se da ćemo ih uspjeti pokazati. Kritike? Ljudima smeta kada je netko sretan. A mi Brazilci uvijek smo sretni.

 

NOVA KOREOGRAFIJA Jesu li Brazilci malo previše samouvjereni? Neymar i ekipa pripremili ples za gol Hrvatskoj

Idi na 24sata

Komentari 9

  • srakar 08.12.2022.

    Mene ne smeta takva proslava  gola ali.... ne smeta me ni skidanje majice pa se za to dobija žuti karton zbog,navodno, vrijeđanja prorivnika

  • ArminVanBuuren 07.12.2022.

    Kako nije bila crna mačka

  • crazy cro 07.12.2022.

    Puno toga ce tebe tvoj luka još naučit meni se čini

Komentiraj...
Vidi sve komentare