To je to što me zanima!

Mladi Hrvat koji je zablistao protiv Danaca seli u ambiciozan klub: Za njega plaćaju i odštetu

Ljevoruki Splićanin preselit će u mađarsku Tatabanyu koja s novim sponzorom stvara ozbiljnu momčad koja u budućnosti planira napasti i Veszprem i Pick Szeged
Vidi originalni članak

Hrvatski rukometni reprezentativac Mateo Maraš (21), koji je Danskoj na Europskom prvenstvu zabio dva gola, na kraju sezone napustit će makedonski Eurofarm Pelister. Ljevoruki Splićanin preselit će u mađarsku Tatabanyu koja s novim sponzorom stvara ozbiljnu momčad koja u budućnosti planira napasti i Veszprem i Pick Szeged.

A koliko su Mađari zagrizli za njega, reći će i to da su pristali platiti odštetu budući da ima ugovor s Makedoncima. Maraš bi trebao biti opcija na desnom vanjskom s Gaborom Ancsinom budući da Zsolt Balogh napušta klub.

Maraš je inače izdanak Akademije Balić - Metličić, odakle je i otišao u Eurofarm prije dvije godine.

- Ivano, Pero i Dalibor Anušić najviše su me rukometno naučili, to je bila velika privilegija, biti i trenirati s takvim veličinama koji te uz rukomet nauče i životu. Imaju najbolje savjete za mlade igrače. Je li mi Pero zbog iste pozicije dao koji savjet više? Definitivno, iz njegovih riječi izvire znanje - rekao nam je jednom prilikom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • RedDoor 05.03.2022.

    Koliko bi imali još igrača kad bi uveli konačno juniorsku ligu!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare