Sport

Komentari 1

Mladi Hrvat koji je zablistao protiv Danaca seli u ambiciozan klub: Za njega plaćaju i odštetu

Mladi Hrvat koji je zablistao protiv Danaca seli u ambiciozan klub: Za njega plaćaju i odštetu

Ljevoruki Splićanin preselit će u mađarsku Tatabanyu koja s novim sponzorom stvara ozbiljnu momčad koja u budućnosti planira napasti i Veszprem i Pick Szeged

Hrvatski rukometni reprezentativac Mateo Maraš (21), koji je Danskoj na Europskom prvenstvu zabio dva gola, na kraju sezone napustit će makedonski Eurofarm Pelister. Ljevoruki Splićanin preselit će u mađarsku Tatabanyu koja s novim sponzorom stvara ozbiljnu momčad koja u budućnosti planira napasti i Veszprem i Pick Szeged.

A koliko su Mađari zagrizli za njega, reći će i to da su pristali platiti odštetu budući da ima ugovor s Makedoncima. Maraš bi trebao biti opcija na desnom vanjskom s Gaborom Ancsinom budući da Zsolt Balogh napušta klub.

Maraš je inače izdanak Akademije Balić - Metličić, odakle je i otišao u Eurofarm prije dvije godine.

- Ivano, Pero i Dalibor Anušić najviše su me rukometno naučili, to je bila velika privilegija, biti i trenirati s takvim veličinama koji te uz rukomet nauče i životu. Imaju najbolje savjete za mlade igrače. Je li mi Pero zbog iste pozicije dao koji savjet više? Definitivno, iz njegovih riječi izvire znanje - rekao nam je jednom prilikom.

Najčitaniji članci